Event

Iskursus ved Østerberg Ice Cream

Lær at lave den lækreste is og sorbet fra bunden ved Østerberg Ice Cream.

Østerberg Ice Cream, København Ø

Tuesday 16 January 2024

17:30 - 20:30

DKK 300.00 - DKK 700.00

Danish

More practical information at the bottom of the page.

På dette kursus blandes videnskab og kreativitet på bedste vis. Der produceres is og sorbet fra bunden, som blandes med smagsgivende ingredienser. Vi gennemgår den basale viden om isstruktur, isopskrifter og de forskellige ingredienser, der bruges i is og sorbet. 

Kurset er for alle der interesserer sig for is, så ingen tidligere erfaring med isproduktion er nødvendig.  

Cathrine Østerberg er den passionerede isnørd bag ’Østerberg Ice Cream’, og vil føre jer gennem aftenens program, samt fortælle vidt og bredt om is undervejs.  

Der vil blive sørget for is og drikkevarer på iskurset, men hvis der er behov for andet mad, anbefales det at have spist lidt inden kurset. Det vil være muligt at få den producerede is med hjem, så der skal måske laves lidt plads i fryseren derhjemme.   

Kurset afholdes på dansk.  

Kurset afholdes ved isbutikken på Østerbro. Adressen er Rosenvængets Allé 7b, 2100 København Ø. Undervisningen foregår butikkens baglokale, som kan findes ved at gå gennem den grønne port til venstre for isbutikken.  

Prices

Participant, not a member of IDA

700 kr.

Student, not a member of IDA

500 kr.

Company member

300 kr.

Member of organiser

300 kr.

Unemployed IDA member

350 kr.

Member

350 kr.

Student member

300 kr.

Practical Information

Where

Østerberg Ice Cream
Rosenvængets Allé 7c
2100 København Ø

When

Tuesday 16 January 2024
17:30 - 20:30

Registration deadline

Monday 8 January 2024 23:55

Latest cancellation

Monday 8 January 2024 23:55

Event language

Danish

Participants

20

Organizer

IDA Food Network

Meetup no.

352644
Login to see attached files