Event
Kaffe og Chokolade - entreprenørskab og videnskab
Er du en af de mange danskere, der til dagligt tager en kop kaffe eller flere i løbet af dage? Måske suppleret med et stykke chokolade? Kom med til en spændende aften, hvor vi kommer ind på bæredygtighed og videnskab.
IDA Conference, København V
Wednesday 26 April 2023
19:00 - 21:30
DKK 0.00 - DKK 200.00
Danish
Program
19:00 Velkommen til IDA LEVS
19:15 Anti-inflammatoriske egenskaber af kaffe med mælk
v/Marianne Nissen Lund, KU
19:45 Antioxidanter i chokolade
v/ Ditte Baun Hermund, DTU
20:15 Pause med forfriskninger
20:30 Mellow Chocolate - smagsvariation og bæredygtig chokolade produktion
v/Jacob Kaya, M.S.c. Founder of Mellow Chocolate.
Der vil i aftenens anledning være lidt til den søde tand.
Der vil blive opkrævet et no-show gebyr på kr. 200,- Så husk at melde fra, hvis du bliver forhindret.
Prices
Participant, not a member of IDA | 200 kr. |
Student, not a member of IDA | 100 kr. |
Company member | 100 kr. |
Member of organiser | 100 kr. |
Unemployed IDA member | 100 kr. |
Member | 100 kr. |
Senior member | 100 kr. |
Student member | 0 kr. |
Practical Information
Where
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V
When
19:00 - 21:30