Arrangement

Kaffe og Chokolade - entreprenørskab og videnskab

Er du en af de mange danskere, der til dagligt tager en kop kaffe eller flere i løbet af dage? Måske suppleret med et stykke chokolade? Kom med til en spændende aften, hvor vi kommer ind på bæredygtighed og videnskab.

Tilmeldingsfrist: 25. april 2023 kl. 23.55

IDA Conference, København V

Onsdag den 26. april 2023

kl. 19.00 - 21.30

0,00 kr. - 200,00 kr.

Dansk

Find flere praktiske informationer nederst på siden.

Program

19:00 Velkommen til IDA LEVS

19:15 Anti-inflammatoriske egenskaber af kaffe med mælk 
v/Marianne Nissen Lund, KU

19:45 Antioxidanter i chokolade
v/ Ditte Baun Hermund, DTU

20:15 Pause med forfriskninger

20:30 Mellow Chocolate - smagsvariation og bæredygtig chokolade produktion
v/Jacob Kaya, M.S.c. Founder of Mellow Chocolate
.

Der vil i aftenens anledning være lidt til den søde tand.


Der vil blive opkrævet et no-show gebyr på kr. 200,- Så husk at melde fra, hvis du bliver forhindret.
 

Priser

Deltager, ikke medlem af IDA

200 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Firmamedlem

100 kr.

Medlem af arrangør

100 kr.

Ledigt IDA-medlem

100 kr.

Medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Praktiske Informationer

Hvor

IDA Conference
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

Hvornår

Onsdag den 26. april 2023
kl. 19.00 - 21.30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag den 25. april 2023 kl. 23.55

Afmeldingsfrist

Tirsdag den 25. april 2023 kl. 23.55

Arrangementssprog

Dansk

Antal tilmeldte

32

Arrangør

IDA Levnedsmiddelselskabet

Arrangementsnr.

349169
Login og se tilknyttede filer