Event
Restaurant Anton med Tom Brandis
Den nye restaurant Anton er sidste skud på stammen i restaurant Marv & Ben og The Pescatarian familien, som begge er Michelin Bib Gourmand. Vi skal have 5 retter og 10 vine.
Restaurant Anton, København K
Thursday 23 October 2025
18:00 - 22:30
DKK 1,450.00
Danish
Restaurant Anton er en nyere restaurant der åbenet i starten af sidst år og indretningen er meget smukt i de historiske lokaler.
Køkkenchefen på Anton er den samme som på Marv & Ben - så maden bliver rigitg lækker - som udgangspunkt er det nordisk køkken der følger sæsonerne, klassiske tilberedninger med tvist og fokus på brug af hele dyret/fisken/råvaren.
Kokkene glæder sig til at skabe en udsøgt menu, men den er ikke helt på plads endnu. Når menuen er på plads vil Tom sætte vin til
Læn jer tilbage og kom med på en sanselig oplevelse, hvor vi sammen udforsker mad og vin.
Vi skal have 5 retter, brød, vand og 10 vine som vil være afstemt efter menuen. Undervejs vil Tom Brandis som sædvanlig fortælle om vinene. Celeste vil præsentere 6 top vine fra Piemonte/Toscana, inklusive champagne-metode, hvidvin og rødvin.
Ændringer kan forekomme.
Når menuen og vinene er på plads opdatere jeg arrengementet.
Bliver vi op til 40 personer, skal vi sidde i kælderen, hvorfor det ikke er egnet for kørestole.
Prices
Unemployed IDA member | 1,450 kr. |
Member | 1,450 kr. |
Senior member | 1,450 kr. |
Student member | 1,450 kr. |
Options
1. ledsager | 1,450 kr. |
2. og 3. ledsager | 1,500 kr. |
Practical Information
Where
St. Strandstræde 3
1255 København K
When
18:00 - 22:30