Arrangement
Restaurant Anton med Tom Brandis
Den nye restaurant Anton er sidste skud på stammen i restaurant Marv & Ben og The Pescatarian familien, som begge er Michelin Bib Gourmand. Vi skal have 5 retter og 10 vine.
Tilmeldingsfrist: 15. oktober 2025 kl. 23.55
Restaurant Anton, København K
Torsdag den 23. oktober 2025
kl. 18.00 - 22.30
1.450,00 kr.
Dansk
Restaurant Anton er en nyere restaurant der åbenet i starten af sidst år og indretningen er meget smukt i de historiske lokaler.
Køkkenchefen på Anton er den samme som på Marv & Ben - så maden bliver rigitg lækker - som udgangspunkt er det nordisk køkken der følger sæsonerne, klassiske tilberedninger med tvist og fokus på brug af hele dyret/fisken/råvaren.
Kokkene glæder sig til at skabe en udsøgt menu, men den er ikke helt på plads endnu. Når menuen er på plads vil Tom sætte vin til
Læn jer tilbage og kom med på en sanselig oplevelse, hvor vi sammen udforsker mad og vin.
Vi skal have 5 retter, brød, vand og 10 vine som vil være afstemt efter menuen. Undervejs vil Tom Brandis som sædvanlig fortælle om vinene. Celeste vil præsentere 6 top vine fra Piemonte/Toscana, inklusive champagne-metode, hvidvin og rødvin.
Ændringer kan forekomme.
Når menuen og vinene er på plads opdatere jeg arrengementet.
Bliver vi op til 40 personer, skal vi sidde i kælderen, hvorfor det ikke er egnet for kørestole.
Priser
Ledigt IDA-medlem | 1.450 kr. |
Medlem | 1.450 kr. |
Seniormedlem | 1.450 kr. |
Studiemedlem | 1.450 kr. |
Tilvalg
1. ledsager | 1.450 kr. |
2. og 3. ledsager | 1.500 kr. |
Praktiske Informationer
Hvor
St. Strandstræde 3
1255 København K
Hvornår
kl. 18.00 - 22.30