Arrangement

Restaurant Anton med Tom Brandis

Den nye restaurant Anton er sidste skud på stammen i restaurant Marv & Ben og The Pescatarian familien, som begge er Michelin Bib Gourmand. Vi skal have 5 retter og 10 vine.

Tilmeldingsfrist: 15. oktober 2025 kl. 23.55

Restaurant Anton, København K

Torsdag den 23. oktober 2025

kl. 18.00 - 22.30

1.450,00 kr.

Dansk

Find flere praktiske informationer nederst på siden.

Restaurant Anton er en nyere restaurant der åbenet i starten af sidst år og indretningen er meget smukt i de historiske lokaler.

Køkkenchefen på Anton er den samme som på Marv & Ben - så maden bliver rigitg lækker - som udgangspunkt er det nordisk køkken der følger sæsonerne, klassiske tilberedninger med tvist og fokus på brug af hele dyret/fisken/råvaren.

Kokkene glæder sig til at skabe en udsøgt menu, men den er ikke helt på plads endnu. Når menuen er på plads vil Tom sætte vin til 

Læn jer tilbage og kom med på en sanselig oplevelse, hvor vi sammen udforsker mad og vin.

Vi skal have 5 retter, brød, vand og 10 vine som vil være afstemt efter menuen. Undervejs vil Tom Brandis som sædvanlig fortælle om vinene. Celeste vil præsentere 6 top vine fra Piemonte/Toscana, inklusive champagne-metode, hvidvin og rødvin.  

Ændringer kan forekomme.

Når menuen og vinene er på plads opdatere jeg arrengementet.

Bliver vi op til 40 personer, skal vi sidde i kælderen, hvorfor det ikke er egnet for kørestole. 

Priser

Ledigt IDA-medlem

1.450 kr.

Medlem

1.450 kr.

Seniormedlem

1.450 kr.

Studiemedlem

1.450 kr.

Tilvalg

1. ledsager

1.450 kr.

2. og 3. ledsager

1.500 kr.

Praktiske Informationer

Hvor

Restaurant Anton
St. Strandstræde 3
1255 København K

Hvornår

Torsdag den 23. oktober 2025
kl. 18.00 - 22.30

Tilmeldingsfrist

Onsdag den 15. oktober 2025 kl. 23.55

Afmeldingsfrist

Torsdag den 9. oktober 2025 kl. 23.55

Arrangementssprog

Dansk

Antal pladser

40

Ledige pladser

28

Arrangør

KulturForum, IDA København

Arrangementsnr.

362096
Login og se tilknyttede filer