Event

Restaurant The Pescatarian med Tom Brandis

Vi skal have en fire-retters menu med fisk og skaldyr på den Michelin-anbefalede restaurant "The Pescatarian". Tom Brandis serverer hvidvine med fokus på druerne Riesling og Chardonnay samt Champagne.

The Pescatarian , København K

Thursday 1 May 2025

18:00 - 22:00

DKK 995.00

Danish

More practical information at the bottom of the page.

På "The Pescatarian" spiser man rigtig godt, temaet er fisk og skaldyr. Tom Brandis fra Domaine Brandis vil sørge for vinene den pågældende aften, og det må forventes udelukkende at blive hvidvine med fokus på druerne Riesling og Chardonnay samt Champagne. Vinene vælges når menuen kendes, men Tom har lovet, at det nok skal blive godt.  

I de smukkeste rammer i hjertet af København vil restaurant "The Pescatarian" sørge for, at menu og vinene går op i en højere enhed. Den populære restaurant har igennem flere år leveret højt gastronomisk niveau med fokus på fisk, skaldyr og grønt. De lægger stor vægt på bæredygtighed, økologiske råvarer og at gæsterne kan se frem til en ekstraordinær madoplevelse.  

Menu:

  • Hamachi med tomat og basilikum
  • Løgtærte med efterglød og stikkelsbær
  • Sandart med sennep og selleri
  • Rarbarer og hybenrose

Vinen kommer hurtigst muligt.

Vi skal sidde ved 6 - 8 mands borde.

Prices

Unemployed IDA member

995 kr.

Member

995 kr.

Senior member

995 kr.

Student member

995 kr.

Options

1. ledsager

995 kr.

2. og 3. ledsager

1,100 kr.

Practical Information

Where

The Pescatarian
Amaliegade 49
1256 København K

When

Thursday 1 May 2025
18:00 - 22:00

Registration deadline

Wednesday 23 April 2025 23:55

Latest cancellation

Monday 21 April 2025 23:55

Event language

Danish

Participants

57

Organizer

KulturForum, IDA København

Meetup no.

360297
Login to see attached files