Arrangement
Restaurant The Pescatarian med Tom Brandis
Vi skal have en fire-retters menu med fisk og skaldyr på den Michelin-anbefalede restaurant "The Pescatarian". Tom Brandis serverer hvidvine med fokus på druerne Riesling og Chardonnay samt Champagne.
Tilmeldingsfrist: 23. april 2025 kl. 23.55
The Pescatarian , København K
Torsdag den 1. maj 2025
kl. 18.00 - 22.00
995,00 kr.
Dansk
På "The Pescatarian" spiser man rigtig godt, temaet er fisk og skaldyr. Tom Brandis fra Domaine Brandis vil sørge for vinene den pågældende aften, og det må forventes udelukkende at blive hvidvine med fokus på druerne Riesling og Chardonnay samt Champagne. Vinene vælges når menuen kendes, men Tom har lovet, at det nok skal blive godt.
I de smukkeste rammer i hjertet af København vil restaurant "The Pescatarian" sørge for, at menu og vinene går op i en højere enhed. Den populære restaurant har igennem flere år leveret højt gastronomisk niveau med fokus på fisk, skaldyr og grønt. De lægger stor vægt på bæredygtighed, økologiske råvarer og at gæsterne kan se frem til en ekstraordinær madoplevelse.
Menu:
- Hamachi med tomat og basilikum
- Løgtærte med efterglød og stikkelsbær
- Sandart med sennep og selleri
- Rarbarer og hybenrose
Vinen kommer hurtigst muligt.
Vi skal sidde ved 6 - 8 mands borde.
Priser
Ledigt IDA-medlem | 995 kr. |
Medlem | 995 kr. |
Seniormedlem | 995 kr. |
Studiemedlem | 995 kr. |
Tilvalg
1. ledsager | 995 kr. |
2. og 3. ledsager | 1.100 kr. |
Praktiske Informationer
Hvor
Amaliegade 49
1256 København K
Hvornår
kl. 18.00 - 22.00