Arrangement

Restaurant The Pescatarian med Tom Brandis

Vi skal have en fire-retters menu med fisk og skaldyr på den Michelin-anbefalede restaurant "The Pescatarian". Tom Brandis serverer hvidvine med fokus på druerne Riesling og Chardonnay samt Champagne.

Tilmeldingsfrist: 23. april 2025 kl. 23.55

The Pescatarian , København K

Torsdag den 1. maj 2025

kl. 18.00 - 22.00

995,00 kr.

Dansk

Find flere praktiske informationer nederst på siden.

På "The Pescatarian" spiser man rigtig godt, temaet er fisk og skaldyr. Tom Brandis fra Domaine Brandis vil sørge for vinene den pågældende aften, og det må forventes udelukkende at blive hvidvine med fokus på druerne Riesling og Chardonnay samt Champagne. Vinene vælges når menuen kendes, men Tom har lovet, at det nok skal blive godt.  

I de smukkeste rammer i hjertet af København vil restaurant "The Pescatarian" sørge for, at menu og vinene går op i en højere enhed. Den populære restaurant har igennem flere år leveret højt gastronomisk niveau med fokus på fisk, skaldyr og grønt. De lægger stor vægt på bæredygtighed, økologiske råvarer og at gæsterne kan se frem til en ekstraordinær madoplevelse.  

Menu:

  • Hamachi med tomat og basilikum
  • Løgtærte med efterglød og stikkelsbær
  • Sandart med sennep og selleri
  • Rarbarer og hybenrose

Vinen kommer hurtigst muligt.

Vi skal sidde ved 6 - 8 mands borde.

Priser

Ledigt IDA-medlem

995 kr.

Medlem

995 kr.

Seniormedlem

995 kr.

Studiemedlem

995 kr.

Tilvalg

1. ledsager

995 kr.

2. og 3. ledsager

1.100 kr.

Praktiske Informationer

Hvor

The Pescatarian
Amaliegade 49
1256 København K

Hvornår

Torsdag den 1. maj 2025
kl. 18.00 - 22.00

Tilmeldingsfrist

Onsdag den 23. april 2025 kl. 23.55

Afmeldingsfrist

Mandag den 21. april 2025 kl. 23.55

Arrangementssprog

Dansk

Antal tilmeldte

57

Arrangør

KulturForum, IDA København

Arrangementsnr.

360297
Login og se tilknyttede filer