Event

Surdejspizza workshop med Flere Fugle

Kom og lær håndværket bag den perfekte surdejspizza.

Trifolium, Bådehavnsgade 42, 2450 København SV, København SV

Monday 5 May 2025

17:00 - 21:00

DKK 675.00

Danish

More practical information at the bottom of the page.

På denne workshop vil vi gennemgå:

  • Hvordan man blander en dej fra bunden
  • Forberedelse af toppings til pizzaen
  • Teknikken til at åbne og bage pizzaen

Deltagerne får en pizzadej, en surdej og en opskrift med hjem, så de kan fortsætte pizza-produktionen derhjemme. Vi vil også tale om, hvordan man kan bage en udemærket pizza hjemme uden en 'rigtig' pizzaovn, der kan nå høje temperaturer. Vi spiser de hjemmelavede pizzaer sammen.

Undervisere:

  • Matteo Martinenghi: Flere Fugles dygtige og professionelle pizzabager (tidligere ansat hos Bæst). Engelsk talende
  • Thomas Christensen: Bager og ansvarlig for workshops og bagekurser i Flere Fugle

Medbring: Eget forklæde, en plastbøtte med låg (ca. 1 liter) og et syltetøjsglas med låg til at tage pizzadej og surdej med hjem i.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig og lærerig aften! 

Arrangører: Mejse Sørensen og Christina Mortensen, IDA Food Network. 

Prices

Company member

675 kr.

Member of organiser

675 kr.

Unemployed IDA member

675 kr.

Member

675 kr.

Senior member

675 kr.

Student member

675 kr.

Options

Ledsager

925 kr.

Practical Information

Where

Trifolium, Bådehavnsgade 42, 2450 København SV
Bådehavnsgade 42
2450 København SV
Der er gratis parkering ude foran.

When

Monday 5 May 2025
17:00 - 21:00

Registration deadline

Sunday 27 April 2025 23:55

Latest cancellation

Sunday 20 April 2025 23:55

Event language

Danish

Participants

15

Organizer

IDA Food Network

Co-organizer

IDA Levnedsmiddelselskabet

Meetup no.

360065
Login to see attached files