Arrangement

Surdejspizza workshop med Flere Fugle

Kom og lær håndværket bag den perfekte surdejspizza.

Tilmeldingsfrist: 27. april 2025 kl. 23.55

Trifolium, Bådehavnsgade 42, 2450 København SV, København SV

Mandag den 5. maj 2025

kl. 17.00 - 21.00

675,00 kr.

Dansk

Find flere praktiske informationer nederst på siden.

På denne workshop vil vi gennemgå:

  • Hvordan man blander en dej fra bunden
  • Forberedelse af toppings til pizzaen
  • Teknikken til at åbne og bage pizzaen

Deltagerne får en pizzadej, en surdej og en opskrift med hjem, så de kan fortsætte pizza-produktionen derhjemme. Vi vil også tale om, hvordan man kan bage en udemærket pizza hjemme uden en 'rigtig' pizzaovn, der kan nå høje temperaturer. Vi spiser de hjemmelavede pizzaer sammen.

Undervisere:

  • Matteo Martinenghi: Flere Fugles dygtige og professionelle pizzabager (tidligere ansat hos Bæst). Engelsk talende
  • Thomas Christensen: Bager og ansvarlig for workshops og bagekurser i Flere Fugle

Medbring: Eget forklæde, en plastbøtte med låg (ca. 1 liter) og et syltetøjsglas med låg til at tage pizzadej og surdej med hjem i.

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig og lærerig aften! 

Arrangører: Mejse Sørensen og Christina Mortensen, IDA Food Network. 

Priser

Firmamedlem

675 kr.

Medlem af arrangør

675 kr.

Ledigt IDA-medlem

675 kr.

Medlem

675 kr.

Seniormedlem

675 kr.

Studiemedlem

675 kr.

Tilvalg

Ledsager

925 kr.

Praktiske Informationer

Hvor

Trifolium, Bådehavnsgade 42, 2450 København SV
Bådehavnsgade 42
2450 København SV
Der er gratis parkering ude foran.

Hvornår

Mandag den 5. maj 2025
kl. 17.00 - 21.00

Tilmeldingsfrist

Søndag den 27. april 2025 kl. 23.55

Afmeldingsfrist

Søndag den 20. april 2025 kl. 23.55

Arrangementssprog

Dansk

Antal tilmeldte

15

Arrangør

IDA Food Network

Medarrangør

IDA Levnedsmiddelselskabet

Arrangementsnr.

360065
Login og se tilknyttede filer