Arrangement
Surdejspizza workshop med Flere Fugle
Kom og lær håndværket bag den perfekte surdejspizza.
Tilmeldingsfrist: 27. april 2025 kl. 23.55
Trifolium, Bådehavnsgade 42, 2450 København SV, København SV
Mandag den 5. maj 2025
kl. 17.00 - 21.00
675,00 kr.
Dansk
På denne workshop vil vi gennemgå:
- Hvordan man blander en dej fra bunden
- Forberedelse af toppings til pizzaen
- Teknikken til at åbne og bage pizzaen
Deltagerne får en pizzadej, en surdej og en opskrift med hjem, så de kan fortsætte pizza-produktionen derhjemme. Vi vil også tale om, hvordan man kan bage en udemærket pizza hjemme uden en 'rigtig' pizzaovn, der kan nå høje temperaturer. Vi spiser de hjemmelavede pizzaer sammen.
Undervisere:
- Matteo Martinenghi: Flere Fugles dygtige og professionelle pizzabager (tidligere ansat hos Bæst). Engelsk talende
- Thomas Christensen: Bager og ansvarlig for workshops og bagekurser i Flere Fugle
Medbring: Eget forklæde, en plastbøtte med låg (ca. 1 liter) og et syltetøjsglas med låg til at tage pizzadej og surdej med hjem i.
Vi glæder os til at se dig til en hyggelig og lærerig aften!
Arrangører: Mejse Sørensen og Christina Mortensen, IDA Food Network.
Priser
Firmamedlem | 675 kr. |
Medlem af arrangør | 675 kr. |
Ledigt IDA-medlem | 675 kr. |
Medlem | 675 kr. |
Seniormedlem | 675 kr. |
Studiemedlem | 675 kr. |
Tilvalg
Ledsager | 925 kr. |
Praktiske Informationer
Hvor
Bådehavnsgade 42
2450 København SV
Der er gratis parkering ude foran.
Hvornår
kl. 17.00 - 21.00