Arrangement

A Climate friendly food industry with evolving quality and convenience levels?

Designing more sustainable food value chains by innovation in ingredients, re-evaluating old processes and improving circularity - how is this fitting with the demand on full transparency and the common skepticism regarding ultra-processed foods?

EY Huset, Aarhus C

Onsdag d. 19. februar 2020

Kl. 17:15 - 19:45

Fra 0 kr.

 

BeskrivelseLink kopieret

Kør sammen med andre deltagere
 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

EY Huset

Værkmestergade 25, 15. sal

8000 Aarhus C


Hvornår

Onsdag d. 19. februar 2020

Kl. 17:15 - 19:45


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ikke IDA-medlem

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 14. februar 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

35


Ledige pladser

16

Arrangementsnr.

335026


Arrangør

Kemi- og Bioteknologisk Udvalg, IDA Østjylland


Medarrangører

IDA Verdensmål