Arrangement

Affald som energiressource

Kom med på besøg hos Affaldsselskabet AVV og Hjørring Varmeforsyning, hvor vi får en spændende rundvisning på affaldsforbrændingsanlægget og hører om AVV og Hjørring Varmeforsynings strategiske planer for fremtiden.

Hjørring

Onsdag d. 09. september 2015

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Vi mødes på Mandøvej 8 i Hjørring klokken 17. Vi starter med en rundvisning på affaldsforbrændingsanlægget, efterfulgt af et oplæg, hvor både Hjørring Varmeforsyning og AVV vil fortælle om de overvejelser, der lægger til grund for den nuværende drift, samt strategier og planer for fremtidens lokale varme og energiforsyning. 

AVV udnytter i dag energien fra forbrændingen til, at producere el og fjernvarme, der blandt andet sælges til Hjørring Varmeforsyning. 

 

OBS Der vil være bus fra Aalborg klokken 16.10 fra busterminalen. Vi mødes udenfor Kennedy Arkaden kl. 16 ved indgang R1 lige overfor jernbanen/ Zone B for bybusserne.

 

Vi afslutter aftenen med en sandwich og sodavand, hvor der vil være tid til at netværk, inden bussen igen kører mod Aalborg kl. 19 og vi forventer, at være tilbage ved busterminalen omkring kl. 19.50.

_______________________________________________________________________
GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Tilmeld dig vores nyhedsmail, så du ikke går glip af alle de spændende kurser, konferencer, gå hjem-møder og virksomhedsbesøg, som vi afholder hvert år.

 

TILMELD DIG HER


Pssttt. Tip din kollega om vores nyhedsmail. Man skal ikke være logget på eller være IDA medlem for at modtage nyhedsmailen, så spred ordet - det er åbent for alle.

 

Praktisk Info

Hvor

AVV

Mandøvej 8

9800 Hjørring


Hvornår

Onsdag d. 09. september 2015

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

IDA Engineering Club

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

07. september 2015 - kl. 23:59


Antal pladser

30


Ledige pladser

7


Arrangementsnr.

314842


Arrangør

Energiteknisk Gruppe, IDA Nord