Konference

AFLYST - PersonProfil OlsenBanden – adfærdsudvikling

Udvikl din adfærd og skab stærke relationer!

Odense C

Fra mandag d. 12. oktober 2015. kl 09:00

Til tirsdag d. 13. oktober 2015. kl 16:00

Fra 1.999 kr.

 

Beskrivelse

På en sjov og inspirerende workshop, vil du få forståelsen af, hvordan du skaber et stærkt og tillidsfuldt bånd mellem kollegaer og kunder. Denne forståelse kan være med til at sikre at din virksomhed er blandt den foretrukne, både som arbejdsplads og som leverandør. Du møder både interne og eksterne kunder i din virksomhed. Konkurrencen er stor i service branchen og de som mestrer at levere god kommunikation og skabe samarbejde, får størst succes. Bliv bl.a. introduceret for PersonProfil OlsenBanden® på en 2 dages workshop.

Workshop’en tager udgangspunkt i at forstå egen adfærd og hvordan adfærd, der spiller ind i givende situationer, kan være afgørende for succes. Med de små justeringer du får med hjem, vil du kunne yde større personlig indflydelse på dine relationer - uanset om det er en helt ny, en gammel kending, intern eller ekstern kunderelation du indgår i.

Lær om de 4 adfærdstyper, Adfærd og kommunikation, Adfærd og Ledelsesstil, Adfærd og konflikt håndtering, Adfærd i teams og teambuilding og bliv placeret i PersonProfil OlsenBanden®.

Dag 1
Få større forståelse for dig selv og andre til at skabe et stærkt samarbejde blandt interne og eksterne kunder.

Om underviseren, Torben Kjær Madsen:
Med uddannelsen i HD afsætning, Six Sigma Black Belt og ejer af PersonProfil OlsenBanden® har han både et afsætnings- og menneskeligt perspektiv. Han har gennemført flere Six Sigma projekter i praksis, som har givet 6-cifrede positive resultater. Torben har flere års erfaring fra virksomheder og kommuner der ønsker at få styr på arbejdsprocesserne.

Dag 2
Få større indflydelse og succes i dine kunderelationer, ved at bruge dit kropssprog og ansigtsudtryk bevidst og målrettet.

Om underviseren, Pernille Slot:
Pernille Slot har siden 2007 undervist nogen af Danmarks største virksomheder heriblandt Haldor Topsøe, DSV og Forsvaret i hvordan du kan skabe større personlig og forretningsmæssig succes ved at aflæse og bruge de non verbale signaler fra ansigtsudtryk og kropssprog … helt uden ord.
Lær hvordan vores hjerne egentlig fungerer. Hvilke signaler hjernen scanner efter for at tage en beslutning om køb. Og hvordan du kan påvirke det med dit ansigtsudtryk og kropssprog … helt uden ord!

 

Praktisk Info

Hvor

Ingeniørhuset i Odense

Englandsgade 25

5000 Odense C

TBA


Hvornår

Fra mandag d. 12. oktober 2015. kl 09:00

Til tirsdag d. 13. oktober 2015. kl 16:00


Pris

Firmamedlem

1.999 kr.

Medlem af arrangør

1.999 kr.

Ledig

1.999 kr.

Medlem

1.999 kr.

IDA Engineering Club

1.999 kr.

Seniormedlem

1.999 kr.

Studiemedlem

1.999 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.499 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

2.499 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

2.499 kr.

Tilmeldingsfrist

05. oktober 2015 - kl. 12:00


Antal pladser

20


Ledige pladser

19


Arrangementsnr.

313062


Arrangør

IDA Mechanical Fyn