Arrangement

AFLYST - Portefølje- og ressourcestyring med Project Server 2013

Porteføljer og ressourcestyring er de hotte emner inden for projektledelse og styring og ledelse af virksomheder. Se bl.a. Microsofts bud på porteføljestyring, optimering og udvælgelses samt hvordan man kan arbejde med ressourcebehovene i porteføljen.

Onsdag d. 10. december 2014

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Project Server 2013/Project Online indeholder værktøjer til effektiv styring af projekter i organisationer. Den seneste version indeholder effektive værktøjer til styring af porteføljen og simuleringer i forhold til denne. Når projekterne i porteføljen bliver tilgængelige og desuden er afstemt med organisationens strategi, så bliver man i stand til at optimer og udvælge de rigtige projekter ud fra tidsperspektiver og økonomisk formåen. På denne måde sikrer man at alle arbejder mod de samme mål. Hvis dette ikke er tilstrækkeligt bygger man ekstra ressource styring og økonomisk portefølje forvaltnings systemer oven på. Udbyttet er en komplet platform fra bund til top over hele virksomhedens aktiviteter, som derved kan styres i forhold til strategien.

 

Projectum demonstrerer på dette møde hvordan portefølje, ressource og økonomisk portefølje styring fungerer sammen med Project Server 2013/Project Online platformen, som gør værktøjet til et af de stærkeste på markedet.

 

I pausen serveres en øl/vand og sandwich.

 

 

Deltagelse er gratis for medlemmer. Øvrige 200 kr.
Deltagelse iht. IDAs regler.

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Onsdag d. 10. december 2014

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

200 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.200 kr.

Tilmeldingsfrist

09. december 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

30


Ledige pladser

25


Arrangementsnr.

312681


Arrangør

IDA Mechanical København


Medarrangører

IDA Mechanical

IDA Mechanical Nordsjælland

IDA Mechanical Sjælland