Arrangement

AFLYST - Sådan skriver du et godt nyhedsbrev - Århus

Vil du i kontakt med kunderne? Lær at skrive et effektivt nyhedsbrev.

Tirsdag d. 19. november 2013

Kl. 17:00 - 21:30

Fra 175 kr.

 

Beskrivelse

Formål:
Formålet er at klæde deltagerne på, så de kan producere et godt og målrettet nyhedsbrev.

Målgruppe:
Alle der i forbindelse med deres arbejde eller fritidsbeskæftigelse skal skrive og udsende nyhedsbreve. At skrive et godt nyhedsbrev betyder, at man skal skrive journalistisk. Kurset henvender sig derfor i særdeleshed til dem, der vil smide den akademiske skrivestil og det tunge fagsprog for at kunne formidle til en bredere målgruppe.

Kursusindhold:
Workshoppen er bygget op, så den består af både teori og praksis. Først vil kursisterne blive introduceret for 10 gode råd om udgivelsen af nyhedsbreve – timing, indhold, udformning – dernæst følger en kort indførsel i de klassiske journalistiske værktøjer, som man kender fra nyhedsjournalistikken. Det drejer sig om:

• Nyhedstrekanten
• Artiklens byggesten
• Vinkling
• Konkrete tips til det gode sprog

Resten af kurset er praktisk. Alle deltagerne skal senest en uge inden kursets start aflevere starten på et nyhedsbrev. På klassen gennemgår vi flest mulige af nyhedsbrevene i forhold til de værktøjer, kursisterne på det tidspunkt er blevet introduceret for. Kursets sidste del består af yderligere gennemarbejdning af det medbragte materiale og til slut feedback på et par af de nyomskrevne tekster. Alle kursister vil modtage skriftlig feedback på deres afleverede tekst, da vi ikke kan nå at gennemgå dem alle i fællesskab.
Deltagelse på kurset kræver en bærbar computer.

Dit udbytte af kursus:
Du får 10 praktiske tips til udformning og udsendelse af nyhedbreve. Og du lærer de mest elementære journalistiske skrivemetoder at kende og får mulighed for at afprøve dem i praksis med det samme.

Underviser:
Majken S. Eliasen er journalist og skriver primært om kultur- og mediestof. Blandt kunderne er Euroman, ABFnyt og Dansk Journalistforbund. Majken S. Eliasen underviser desuden i journalistik.

Har du spørgsmål om kursets indhold:
Majken S. Eliasen
majkeneliasen@gmail.com 

Alle øvrige spørgsmål rettes til:
Annette Terp Andersen, IDA
ata@ida.dk eller tlf. 33 18 47 65

 

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Tirsdag d. 19. november 2013

Kl. 17:00 - 21:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

175 kr.

Ledig

175 kr.

Medlem

175 kr.

Tilmeldingsfrist

12. november 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

16


Ledige pladser

11


Arrangementsnr.

307459


Arrangør

IEF-Fonden