Webinar

AFLYST - Videregående Management - Marketing og salg - Virtuelt forløb

Fra attraktivt produkt til realiseret salg

Online Arrangement

Mandag d. 17. november 2014

Kl. 17:00 - 21:00

Fra 7.500 kr.

 

Beskrivelse

Kreativ markedsføring og energisk salg er essentielt for at du får succes med at afsætte dit produkt eller din serviceydelse.

På kurset får du metoder til at (a) gøre et produkt eller en service klar til markedet og planlægge dets markedsføring, (b) etablere en effektiv kommunikation mellem virksomhed og kunde og (c) realisere salget. Du får en solid indsigt i alle de vigtige elementer, så kunden oplever en ydelse af værdi. Hovedvægten er på business-to-business.

Vi behandler funktionerne marketing og salg, som er stærkt forbundne, men ofte også funktioner med indbyggede konflikter. Vi ser på deres samspil med produktion og logistik (leveringssystemet) samt med distributionen til køber og slutbruger.

Det får du konkret ud af kurset
1. Hvad skaber værdi for kunden i dit produkt? Praktiske metoder til at identificere kundeværdi og markedspotentiale i produkter og services
2. Hvordan du udarbejder din markedsføringsstrategi med udgangspunkt i kundens og indkøberes behov
3. Segment-markedsføring og principper for prissætning
4. Metoder til introduktion af nye produkter – brug af forskellige værdiskabende kanaler
5. Salg og sælgere – Sådan leder du en salgsafdeling effektivt
6. Partnerskaber i kanalen. Relationelt salg. Overblik over, hvordan du etablerer et godt samarbejde med produktudvikling, produktion, back office og logistik

Opgaver
Som et frivilligt tilbud til dig, kan du efter hver undervisningsaften få udleveret en opgave, som du løser derhjemme. Underviseren giver dig feedback på opgaven.

Lærebog
Grundbog er Anderson, James C.; Narus, James A.: "Business Market Management.  Understanding, creating, and delivering value", Pearson, 3. udg. (2008). Derudover aktuelle tidsskriftsartikler.

Målgruppe
Kurset henvender sig til ledere og medarbejdere i marketing- og salgsafdelinger eller ledere der er involveret i eller har ansvar for at udarbejde markedsføringsstrategier. Du kan også være leder af funktioner i produktudvikling, produktion/back office eller distribution og logistik. 

Underviser
Steen Martiny, cand.polyt, ph.D., HD(O) og direktør i Innovia.

Undervisning
Undervisningen foregår virtuelt i følge aftale.

 

Praktisk Info

Hvor

Skype

Skype

Virtuelt forløb på egen PC eller tablet


Hvornår

Mandag d. 17. november 2014

Kl. 17:00 - 21:00


Pris

Firmamedlem

7.500 kr.

Medlem af arrangør

7.500 kr.

Ledig

7.500 kr.

Medlem

7.500 kr.

Seniormedlem

7.500 kr.

Studiemedlem

7.500 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

9.600 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

9.600 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

11.600 kr.

Tilmeldingsfrist

14. november 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

20


Ledige pladser

15


Tilvalg

Opgaveløsning

2.300 kr.

Arrangementsnr.

308890


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

IDA Young Professionals

 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.