Arrangement

Anne Dorthe og Maria fra Tøsedrengene

Aalborg

Torsdag d. 29. november 2012

Kl. 18:00 - 22:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse


Kom og netværk og hør Tøsedrengene.

Vi starter på Café Puplic, hvor vi vil netværke over en enkelt drink og lidt mad.
Derefter går vi over på Skraaen for at høre tøsedrengenes to sangerinder, Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen. De præsenterer alle Tøsedrengenes største hits live. For første gang siden 80‘erne.

Alle Tøsedrengenes største hits kommer nu tilbage til livescenen. Bandets to oprindelige sangerinder Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen, der i sin tid lagde stemmer til hits som “Sig du kan li’ mig”, “Indianer” og “Ud under åben himmel”, præsenterer nu alle Tøsedrengenes største sange under overskriften “Slip Det Fri” i en liveopsætning, der genopliver intensiteten og energien fra orkesterets storhedstid.

Tøsedrengene var blandt de første og mest banebrydende bands i den bølge af dansksproget poprock, der ramte Danmark i 80‘erne. Og et af de absolut mest succesfulde. Orkesteret introducerede reggae på dansk, og var kendt for sit pågående og sprudlende rytmiske drive og store melodiske styrke. I kombination med teksternes slidstærke poetiske enkelhed, gav det Tøsedrengene sange en enorm gennemslagskraft.
I orkesteret relativt korte levetid nåede bandet og dets tre hovedleverandører af sange: Klaus Kjellerup, Michael Bruun og Anne Dorte Michelsen at skrive sig ind i den danske sangskat med en forbløffende lang række store, og skulle det vise sig, langtidsholdbare hits. Med til at skabe den store succes var også bandet fantastiske trommerslager Jan Sivertsen og de to keyboardspillere og lejlighedsvist komponister Aage Hagen og Henrik Stanley Møller.

Arrangementet er for IDA-medlemmer med max. 1 ledsager.

Der er begrænset deltagerantal og tilmeldingen er bindende.

Prisen for at deltage er kr. 295 pr. person.


Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

 

Praktisk Info

Hvor

Café Public

Østerbro 22

9000 Aalborg


Hvornår

Torsdag d. 29. november 2012

Kl. 18:00 - 22:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

295 kr.

Medlem

295 kr.

Seniormedlem

295 kr.

Studiemedlem

295 kr.

Ledsager til medlem

295 kr.

Tilmeldingsfrist

14. november 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

18


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

995417


Arrangør

Aalborg Afdeling, IDA Nord