Arrangement

Avanceret teknologi i Danmark

Avanceret teknologi betyder, at vi kan effektivisere vores produktion og processer. Det er muliggjort ved mønstergenkendelse og visionskontrol til kvalitetskontrol i produktion.Tekn. dir. Jens Michael Carstensen, Videometer

Mandag d. 18. november 2013

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Avanceret teknologi i Danmark

Den teknologiske udvikling betyder, at vi er blevet meget bedre til at effektivisere vores produktion og processer. Den har blandt andet muliggjort forbedret mønstergenkendelse og visionskontrol, som bruges bl.a. til kvalitetskontrol af produkter og processer i produktion. Disse funktioner blev før varetaget manuelt af personer uden hjælp fra maskiner, hvilket var både en tidskrævende og dyr proces. Mønstergenkendelse og visionskontrol gør det muligt at beholde arbejdspladser i Danmark, fordi det sikrer en høj kvalitet af produktionen og sparer dyr arbejdskraft bl.a. i procesindustrien.

Teknisk direktør Jens Michael Carstensen, Videometer vil fortælle om visionskontrol anvendt til produktionskontrol, og i hvilken retning udviklingen bevæger sig hen imod inden for mønstergenkendelse. Ydermere får vi en demonstration af udstyret.

 

Praktisk Info

Hvor

101


Hvornår

Mandag d. 18. november 2013

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

IDA Engineering Club

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

13. november 2013 - kl. 01:00


Antal pladser

14


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

308647


Arrangør

IDA Proces