Arrangement

Bæredygtig By- og Mobilitetsplanlægning

Tom Rye, international ekspert i bæredygtig mobilitetsplanlægning, kommer til Aalborg og underviser i Sustainable Urban Mobility Plans (SUMPs)

Aalborg

Torsdag d. 24. oktober 2013

Kl. 16:00 - 17:30

Gratis

 

Beskrivelse

Bæredygtige byer og transportsystemer er efterhånden blevet centrale elementer i planlægningsprocesser på ethvert niveau. Sustainable Urban Mobility Plans (SUMPs) er et forsøg på at integrere koordineringen af alle dele af de urbane transportsystemer, med henblik på at reducere miljømæssige, sociale og økonomiske konsekvenser af de eksisterede systemer. Tilgangen har været meget anvendt i lande som England, Frankrig og Holland, men i Danmark er det stadig kun en lille håndfuld byer, der har taget konceptet til sig, og kun i begrænset omfang.

Tom Rye er til daglig leder af K2, Sveriges nye nationale center for viden og forskning inden for offentlig transport, og har i mange år beskæftiget sig med SUMP som værktøj i mobilitetsplanlægning. Han vil under sit besøg i Aalborg forsøge at give sit bud på, hvordan SUMP kan bruges i en dansk kontekst, og hvilke erfaringer man har haft med SUMPs i andre lande.

Tom er en fremragende debatør, og formår med en blanding af humor, faglig indsigt og mange års erfaring at levere både spændende oplæg og konkrete forslag. Nordjyske Planlæggere anbefaler alle med en interesse i bæredygtig byudvikling at møde op og høre Toms præsentation. Der vil blive serveret lidt mad til arrangementet, som forventes at vare omkring halvanden time.

Tom taler en smule svensk, men præsentationen vil foregå på engelsk. Det vil dog være muligt at stille spørgsmål på dansk.

NB: Arrangementet finder sted på Nordkraft i lokale 3.3.17.

 

Praktisk Info

Hvor

Nordkraft

Teglgårdsplads 1

9000 Aalborg

Lokale 3.3.17


Hvornår

Torsdag d. 24. oktober 2013

Kl. 16:00 - 17:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

27. oktober 2013 - kl. 00:00


Antal pladser

51


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

308343


Arrangør

Nordjyske Planlæggere, IDA Nord