Arrangement

Bag kulisserne i DR-byen

IDA giver muligheden for at komme ind bag kulisserne af DR-byen! Vil du med bagom programmer som x-factor, rytteriet og debatten? Så kom med IDA bag kulisserne i DR-byen!

København C

Lørdag d. 31. oktober 2015

Kl. 13:00 - 15:00

Fra 20 kr.

 

Beskrivelse

En rundvisning i DR Byen er et besøg bag kulissen i en af Danmarks største medievirksomheder og en af verdens ældste public service radio- og tv-stationer. Det er et smugkig ind i den verden, som de fleste kender fra radio, tv og web, - men som består af så meget mere end studieværter og kendte!

Hvem tænker fx. på, at en tv-produktion kræver et smedeværksted? Eller at nyhedsformidling kræver en vaskemaskine?

Rundvisningen giver indblik i moderne medieproduktion og fortæller, hvordan DR Byen er opbygget. I det omfang igangværende optagelser og prøver giver mulighed for det, kigger vi indenfor i studierne. F.eks. det store Studie 5, hvor X Factor, Kongerigets Klogeste, Her er dit liv og Versus bliver optaget, eller i Studie 6, hvor blandt andet "Debatten" sendes fra direkte på DR2.

Rundvisningen kommer også forbi Radio Dramas hørespilsstudier, hvor blandt andet satire som "Rytteriet", "Selvsving" og "Laika" produceres. På turen få man også et indblik i hvordan kontrolrummene er opbygget og vejen går forbi DR Scenografis værksteder, den store monteringshal samt rekvisitterminalen.

Rundvisningen giver også mulighed for at komme ind i det imponerende NewsRoom, hvor redaktionerne til DRs nyhedsudsendelser: Radioavisen, nyhederne på DR2 og DR1 samt nyhederne på dr.dk, sidder og arbejder.

En rundvisning i DR Byen giver et unikt indblik i DRs arbejde og i moderne medieproduktion anno 2015.

 

Praktisk Info

Hvor

DR Byen

Emil Holms Kanal 20

0999 København C

DR-byens reception


Hvornår

Lørdag d. 31. oktober 2015

Kl. 13:00 - 15:00


Pris

Studiemedlem

20 kr.

Tilmeldingsfrist

26. oktober 2015 - kl. 17:00


Antal pladser

25


Ledige pladser

4


Arrangementsnr.

315385


Arrangør

Kurser for studerende


Medarrangører

IDA Young Professionals