Arrangement

Besøg verdens største modeljernbane i Hamborg (VIGTIG Information: Tog fra Flensborg til Hamborg afgår 10:09 og IKKE 10:26!)

Tag med tog til Hamborg og besøg verdens største modeljernbane.

Hamburg

Lørdag d. 15. marts 2014

Kl. 10:00 - 21:00

Fra 150 kr.

 

Beskrivelse

Elektroteknisk Gruppe Syd inviterer på besøg til Miniatur Wunderland Hamburg – lørdag den 15. marts 2014 fra kl 10:00 – 21:00.

Miniatur Wunderland Hamburg er den største modeljernbane i verden, og en af ​​de mest succesfulde permanente udstillinger i Nordtyskland.

I prisen er indkluderet følgende: Tog Flensborg-Hamborg tur/retur, entre til både udstillingen samt "Backstage Tour" og frokost ved ankomst til udstillingen.

For yderligere information om modeljernbanen henvises til: http://www.miniatur-wunderland.com/

Program for dagen:

Vi mødes på banegården i Flensborg kl 10:00 for dem der ikke kommer med toget nordfra.

Der en en lille bistro/kiosk hvor det er muligt at købe lidt morgenmad til turen.

Der er gratis parkering på pladsen foran banegården.

Toget afgår kl 10:24 og der er købt gruppebillet samt pladsbillet. Ankomst til Hamborg 12:31.

Vi fortsætter med U-Bahn i 5 minutter og derfra er der cirka 5 minutters gang til udstillingen. Husk pas og euro samt parply hvis det regner.

E-Syd er vært ved en frokost i Bistroen og kl ca 14 går vi ind og ser udstillingen på egen hånd. Den tager typisk 2-3 timer.

Da vi også skal ”Backstage” og det sker i hold af 6 personer der bliver lukket ind med en lille forsinkelse mellem hvert hold.

Kl 18:00 mødes vi igen og følges ad til hovedbanegården hvor toget mod Flensborg afgår kl 18:43 med ankomst i Flensborg 20:45.

Yderligere information omkring modeljernbanen og back stage tour:

Fra januar 2011, består modeljernbanen af 12.000 meter spor i HO skala, inddelt i syv sektioner: Harzen, den fiktive by af Knuffingen, Alperne og Østrig, Hamburg, Amerika, Skandinavien og Schweiz. Af de 6.400 kvadratmeter gulvplads, optager modellen 1.150 m2.

I 2020 ventes at have nået slutningen af anlægsfasen, herunder mindst i alt ti nye afsnit i et model areal på over 2.300 m2. Det næste afsnit dækker en lufthavn som åbnede i maj 2011. Udstillingen omfatter 890 tog, der består af over 11.000 vogne, 300.000 lys, 215.000 træer og 200.000 menneskelige figurer. Der fortsættes med at arbejde på modeller af Italien og Frankrig nu hvor lufthavnssektionen er afsluttet. Lufthavnen er opkaldt Knuffingen International Airport og er modelleret efter Hamburg International Airport. Mulige fremtidige tilføjelser omfatter Afrika, England, eller et futuristisk landskab.

Ud over at besøge den normale udstilling er der også bestilt en guidede tur bag kulisserne.

Den viser Wunderland bag kulisserne. Det maksimale antal deltagere per gruppe er 6 personer.

Vi forventer at turen vil være på engelsk, men kan i nogle tilfælde også være på tysk hvis ikke der er nok antal engelsktalende guider denne dag.

Grundet plads restriktioner (gangene er ganske smalle) kan vi desværre ikke at give personer , der vejer mere end 120 kg (omkreds er den afgørende faktor, for eksempel, en person af 1,60 m højde og 120 kg vægt vil opleve alvorlige pladsproblemer). Evnen for gæster til at deltage i turen besluttes af vores guiden individuelt

Denne rundvisning starter ved kontrol standen. Efter at være budt velkommen af ​guiden, vil du gå direkte til den amerikanske sektion. Man er velkommen til at tage billeder eller bruge video cam under hele turen!

Guiden vil give en kort introduktion med interessante detaljer om Wunderlands historie i starten af turen. Første station er "Amerika", hvor du vil se et af verden største værfter. Næste stop er "Skandinavien " med det store vandbassin. Under turen, vil guiden forklare interessante detaljer om konceptet, modellering, udvikling og teknologi for hver sektion.

"Hamburg " er den næste station på turen. Vi vil få et indblik i kabelføringer, dekoration, computere mv. Efter dette mellemlander vi i Knuffingen , den mest berømte by i Wunderland. Du vil lære detaljer og funktionaliteter i de "intelligente" biler og hvordan ladestationen virker. For at afrunde turen, vi vil komme ind i backstage områder af vores helt nye "lufthavn". Vi vil gå langs bagsiden af landingsbanen til området af flyet -lift, der forbinder landingsbanen niveau layout med de tre nederste mellemstationer og flyvemaskine udveksle niveauer.
Efter en time, ender turen ved "Slottet Neuschwanstein".

 

Praktisk Info

Hvor

Miniatur Wunderland

Kehrwiederspitze 2

20457 Hamburg


Hvornår

Lørdag d. 15. marts 2014

Kl. 10:00 - 21:00


Pris

Ledig

150 kr.

Medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Studiemedlem

150 kr.

Tilmeldingsfrist

06. marts 2014 - kl. 01:00


Antal pladser

18


Ledige pladser

1


Tilvalg

Ledsagere

300 kr.

Arrangementsnr.

310011


Arrangør

Elektroteknisk Gruppe, IDA Syd