Arrangement

Bliv klogere på spinoff - konference arrangeret af SET

Sønderborg

Mandag d. 14. november 2011

Kl. 08:30 - 17:30

Gratis

 

Beskrivelse

Vil du gerne vide mere om, hvad spinoff kan gøre for vækstmulighederne i din virksomhed, så har du nu en enestående chance.

 

Mandag den 14. november begynder den nationale iværksætteruge. I den anledning har SET- Sønderborg Erhvervs- & Turistcenter og IDA i Sydjysk region fornøjelsen af at invitere dig til en spændende dag med fokus på spinoff for især små og mellemstore virksomheder. Spinoff er virksomheder, der opstår med udgangspunkt i eksisterende virksomheder.

En undersøgelse fra Rockwool Fonden viser, at spinoff-iværksættere har væsentlig større overlevelseschancer og vækstpotentiale end den almindelige iværksættervirksomhed. Alligevel er det i dag er det primært store virksomheder, der bevidst beskæftiger sig med spinoff.

Program for konferencen
Konferencen åbnes af Charlotte Sahl Madsen og byder på spændende indlæg fra en række af landets førende eksperter indenfor spinoff - herunder professor Michael S. Dahl fra Aalborg Universitet, Bo Nilsson fra Spin-off Factory samt CEO
Christian Buur, Accelerace Management. Om eftermiddagen er der forskellige workshops, hvor deltagerne kan komme med egne cases eller lade sig inspirere af andre.

Du kan læse mere om programmet på
www.spinoff-konference.dk (kopier link ind i din browser) eller på ida.dk.

 

Målgruppen

Konferencen er primært for ledere og mellemledere i eksisterende virksomheder, der gerne vil blive klogere på spinoff, og hvordan de kan arbejde med spinoff i deres virksomhed. På konferencen vil det også være muligt at få evalueret potentialet i eksisterende skuffeprojekter.


Pris
Det koster 675,- kroner inkl. moms og gebyr at deltage på konferencen.

Tilmelding
Tilmelding skal foregå direkte via hjemmesiden: www.spinoff-konference.dk (kopier link ind i din browser), hvor du også kan læse mere omkring både spinoff og selve konferencen.

 

 

Praktisk Info

Hvor

Alsion

Alsion 2

6400 Sønderborg


Hvornår

Mandag d. 14. november 2011

Kl. 08:30 - 17:30


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Ledsager til medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

10. november 2011 - kl. 00:00


Antal pladser

30


Ledige pladser

30


Arrangementsnr.

124494


Arrangør

IDA Syd