Arrangement

BorgerDELTAGELSE i planlægning og byudvikling

Aalborg

Torsdag d. 13. oktober 2011

Kl. 16:30 - 19:00

Fra 0 kr.

 

BeskrivelseNordjyske Planlæggere inviterer til et fyraftensmøde om borgerdeltagelse og planlægning.

Borgerinddragelse er en af grundstenene i dansk planlægning – med en prominent placering i planlovens formålsparagraf. Ofte har borgerinddragelsen dog mere karakter af en rituel proces hvor borgerne måske nok høres, men sjældent får egentlig indflydelse på planlægningen.

Nordjyske Planlæggere har fået fat i to spændende oplægsholdere, der vil præsentere en anderledes vinkel på borgerdeltagelse og diskutere udfordringer og perspektiver.

Ditte Staun Munch Ledet fra Skive Kommune vil fortælle om deres tilgang til borgerdeltagelse i bl.a. landsbyudviklingen i Skive Kommune – her er det borgerne selv, der udvikler planerne!
Thomas Fabian Delman fra arkitektfirmaet Kollision har netop færdiggjort en phd om borgerdeltagelse under titlen: "Den igangværende by – borgerdeltagelse og byudvikling", hvori Thomas udfordrer den eksisterende (politiske) praksis med henblik på at udvikle og kvalificere borgerdeltagelsesprocessen i fremtidens byudvikling.

Der er lagt op til en eftermiddag med masser af inspiration til nye og anderledes måder at arbejde med borgerdeltagelse. Vi håber også, at I har lyst til en god diskussion om hvorfor vi skal have borgerdeltagelse i planlægningen og hvad god borgerdeltagelse er.

Arrangementet afsluttes med sandwich og øl/vand.

Det er gratis at deltage men tilmelding er nødvendig.


Husk at tilføje/rette din e-mailadresse på MinSide på ida.dk. E-mail adressen bruger vi til mødebekræftelse, evaluering og nyhedsbreve.

 

Praktisk Info

Hvor

Ingeniørhuset i Aalborg

Vestre Havnepromenade 9. 3 sal

9000 Aalborg


Hvornår

Torsdag d. 13. oktober 2011

Kl. 16:30 - 19:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Ekstern mødedeltager

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

09. oktober 2011 - kl. 00:00


Antal pladser

55


Ledige pladser

3


Arrangementsnr.

124252


Arrangør

Nordjyske Planlæggere, IDA Nord