Konference

Byens Gulv

Danmarks bebyggede areal vokser og vores byområder bliver mere og mere befæstet. Det skyldes dels konkrete behov for mere befæstet areal, dels andre beslutninger i samfundet og gamle vaner. Byens Gulv konkretiserer tendenserne og giver indsigt

Torsdag d. 08. februar 2018

Kl. 09:00 - 17:00

Gratis

 

Beskrivelse

På konferencen BYENS GULV, vil 17 foredragsholdere fra ind- og udland, konkretisere tendenser, give indsigt og lægge op til at nytænke byens gulv som en central del af fremtidens by.

Konferencen Byens Gulv konkretiserer tendenserne, giver indsigt og lægger op til at nytænke byens gulv som en central del af fremtidens by.

På årets konference sætter vi blandt andet fokus på et af de temaer, som er begyndt at fylde meget – nemlig sikkerhed og terrorsikring. Hvordan ind tænker man det i byen på en intelligent måde, uden at gå på kompromis med åbenhed, tryghed og princippet om, at byen er for alle?

Derudover er der fokus på byens gulv i byomdannelse – både i de store og de små byer. Og igen i år er der et åbent spor, hvor alle aktører kan byde ind med deres egne projekter.

Formålet med konferencen er at samle alle med interesse for byens liv, funktion og materialer: Staten, kommuner, forsyningsselskaber, byplanlæggere, landskabsarkitekter, ingeniører, anlægsgartnere og leverandører. Deltag i konferencen - i fællesskab kan vi bryde rutinen og åbne mulighed for innovative løsninger.

Tilmelding og betaling foergår her - http://www.byplanlab.dk/byens_gulv2018

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Torsdag d. 08. februar 2018

Kl. 09:00 - 17:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

19. januar 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

220


Ledige pladser

5


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

325272


Arrangør

IDA Trafik og byplan