Arrangement

Copenhagen suborbital (raketbygerne)

Kom og hør Peter Madsen som er en af mændene bag raketbygerne Copenhagen suborbitals. De er amatørerne som leger med de profesionelle, og deres målsætning er klar de vil gøre Danmark til den fjerde rumfartsnation.

Vejle

Onsdag d. 01. oktober 2014

Kl. 20:00 - 21:00

Fra 90 kr.

 

Beskrivelse

Vi har reserveret nogle billetter så du har mulighed for at komme ind og høre Peter Madsen fortælle om deres amatør raketproejekt, "Copenhagen Suborbitals". Efter foredraget er der mulighed for at netværke for dem som har lyst til det.

"Hvis Rusland, USA og Kina kan bygge rumraketter - så kan vi også", er indstillingen hos Peter Madsen og Kristian von Bengtson, der er stiftere af Copenhagen Suborbitals.
I kender Copenhagen Suborbitals fra medierne hvor de i 2011 opsendte verdens største amatørbyggede rumraket, der har brudt lydmuren, og som var en milepæl i missionen om at skyde sig selv ud i rummet og komme sikkert hjem igen. 
I sommer affyrede de en mindre raket for at teste deres nye system for aktiv styring og i sommeren 2014 opsender de deres største raket til dato, der forventes at nå 112 kilometer op i atmosfæren.
Målet med Copenhagen Suborbitals er at skyde Peter Madsen, den ene stifter 130 kilometer op i atmosfæren og få ham sikkert hjem igen, hvilket vil gøre Danmark til verdens fjerde rumfartsnation sammen med USA, Rusland og Kina. 

Foredraget
Til foredraget vil Peter Madsen give dig en inspirerende indsigt i hvordan man kan bygge rumraketter uden statslige midler, og innovationen i at udleve sin drøm ved at få et så stort projekt til at lykkedes. 
Foredraget vil give dig redskaber til at tænke ud af boksen, og ikke være bange for at tænke stort og at håndtere udfordringer, der virker uoverkommelige og derudover er foredraget yderst spændende og underholdende.

Efter foredraget
Efter foredraget vil der være mulighed for at netværke lidt og snakke om raketter og vilde målsætninger i baren på Jacob gade Scandic, som ligger lige ved siden. Der vil være mulighed for at købe lidt at drikke, samtidig med at du kan få dig en snak med ingeniør kollegaerne. Hvis i ønsker at deltage i netværksdelen bagefter foredraget kan i tilvælge det under tilmeldingsproceduren. Drikkevarer vil være på egen regning. 

 

 

 

Praktisk Info

Hvor

Vejle Musikteater

Vedelsgade 25

7100 Vejle

Jacob gade salen


Hvornår

Onsdag d. 01. oktober 2014

Kl. 20:00 - 21:00


Pris

Studiemedlem

90 kr.

Ledig

100 kr.

Medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

140 kr.

Tilmeldingsfrist

13. august 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

40


Ledige pladser

24


Tilvalg

ledsager

100 kr.

netværk på cafe

0 kr.

Arrangementsnr.

310882


Arrangør

Trekantafdeling, IDA Syd