Arrangement

CP Kelco investerer stort i Ll. Skensved

Lille Skensved

Mandag d. 06. februar 2012

Kl. 18:00 - 21:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

CP Kelco koncernen har besluttet at investere 40 millioner kr. i en udvidelse af produktionskapaciteten hos (Pektinfabrikken) i Lille Skensved. Udvidelsen sker i forlængelse af en netop gennemført investering på 22 millioner, som har opgraderet og forberedt produktionsapparatet til den kommende udvidelse.

Lille Skensved er verdens største pektinfabrik, og selvom CP Kelco også har pektinproduktion i Tyskland og Brasilien, produceres LMA pektintypen alene i Lille Skensved. Den kommende udvidelse forventes at stå færdig i juni næste år.

- Denne udvidelse vil gøre det muligt for os at imødekomme den voksende kundeefterspørgsel efter vor avancerede GENU® LMA pektin, der har en funktionalitet, som falder godt i tråd med nutidens krav om sundere produkter. Pektinen gør det nemlig muligt at producere sunde fødevarer med lavere kalorieindhold, uden at det går ud over smag og konsistens, siger fabriksdirektør Jørn Stryger.

- Vor dygtige medarbejderstab i Lille Skensved har den knowhow og specialviden, der skal til for at kunne producere LMA pektin, og i en tid, hvor mange virksomheder flytter produktion til udlandet, vælger CP Kelco altså at lægge en udvidelse i Danmark.

Selvom udvidelsen ikke umiddelbart kommer til at betyde nye arbejdspladser, er den et signal fra CP Kelco koncernen om, at vi i mange år fremover kan forvente at have en stor arbejdsplads i Lille Skensved. 

Vi får et let måltid og sodavand.

Deltagelse er gratis.

 

Praktisk Info

Hvor

CP Kelco ApS

Ved Banen 16

4623 Lille Skensved


Hvornår

Mandag d. 06. februar 2012

Kl. 18:00 - 21:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Ekstern mødedeltager

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

31. januar 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

49


Ledige pladser

33


Arrangementsnr.

124769


Arrangør

IDA Mechanical Sjælland