Arrangement

CV Workshop - Godsbanen, Aarhus

Aarhus C

Tirsdag d. 29. maj 2018

Kl. 09:00 - 12:00

Gratis

 

Beskrivelse

Har du endnu ikke knækket koden til at skrive det gode CV? Eller vil du gerne blive endnu bedre?

Dit CV har et eneste formål: At du bliver kaldt til samtale. Dit CV skal derfor være målrettet den enkelte ledige stilling. Langt de fleste, der enten er på det sidste år af deres studie eller i gang med at søge deres første job, har brug for inspiration til at lave et CV, der bedst muligt præsenterer de af deres kompetencer og kvalifikationer, der er relevante for det pågældende job.

Karrierekonsulent Kim Knudsen står for workshoppen, som vil være en blanding af undervisning, konkrete øvelser med udgangspunkt i eget materiale og rig mulighed for at stille spørgsmål.

Medbring printet CV eller send det til Kim - kkn@ida.dk senest 3 dage inden workshoppen, så printer han. Du skal bruge dit printede CV konkret under workshoppen.

Arrangementet er målrettet kandidatstuderende. For yderligere oplysninger: Kontakt Kim på kkn@ida.dk Det vil være mad og drikke undervejs i workshoppen.

Der vil være et no-show fee på 150kr, så husk at framelde dig på MitIDA, hvis du bliver forhindret – så kan en af dine medstuderende på venteliste få din plads.

 

Praktisk Info

Hvor

Godsbanen

Skovgaardsgade 3

8000 Aarhus C

Mødelokale: se mødetavle


Hvornår

Tirsdag d. 29. maj 2018

Kl. 09:00 - 12:00


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

28. maj 2018 - kl. 23:59


Antal pladser

35


Ledige pladser

18


Arrangementsnr.

326369


Arrangør

IDA