Webinar

Cyber risk – Kan kampen mod de cyberkriminelle vindes? - on demand webinar

On-Demand Webinar: IDA Risk har inviteret CSIS Security Group til at fortælle om det aktuelle trusselbillede, og hvad der kan gøres for at dæmme op for de tiltagende angreb. (webinar optaget den 10/3-15, se det når det passer dig)

Online Arrangement

Torsdag d. 31. december 2015

Kl. 17:00 - 18:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

CSIS er i dag den førende leverandør af anti-eCrime services, og samarbejder med alle de danske banker samt en række af de største finansielle institutioner i Europa. CSIS er kendt som den foretrukne it-sikkerhedsrådgiver af mange virksomheder, staten, samt nyhedsmedierne i Skandinavien.

Indlæg ved Jan Kaastrup fra CSIS:

Truslen mod danske virksomheder anno 2015
Danmark er, som mange andre lande med en høj grad af digitalisering, ramt af it-kriminalitet, malware og avancerede målrettede angreb. Virksomhederne står magtesløse over for avancerede hackerangreb også kendt som Advanced Persistent Threat eller APT-hackerangreb.

Flere friske rapporter peger på, at mange it-chefer ikke føler at selskabets digitale værdier er tilstrækkelig beskyttet mod de nye og mere kraftige angreb. De forventer, at det bliver endnu værre i fremtiden.

Vi kigger på hvilke angreb, som man særligt bør have fokus på. Hvordan påvirker det danske virksomheder både på kort og langt sigt.

Præsentationen indeholder praktiske demonstrationer af både omfanget af infektioner i Danmark og de værktøjer, som it-kriminelle og mere avancerede hackere gør brug af, når de opbygger deres BOTnets.
 
CSIS CERT (Computer Emergency Response Team)
Risikoen for at blive angrebet målrettet med henblik på spionage, økonomisk kriminalitet, sabotage m.m. er stigende for alle virksomheder.

For at kunne imødekomme trusselsbilledet, skal virksomheden have styr på compliance og samtidig have tekniske ressourcer til rådighed.

Dette er en svær opgave, da trusselsniveauet er stigende, og det kræver spidskompetencer, som ikke er let tilgængelige på markedet. CSIS har en managed IT-sikkerhedsløsning, som varetager de mere komplekse opgaver i forbindelse med IT-sikkerhed.

Staten, militæret og forskningsmiljøer har længe haft adgang til specialister i forskellige CERT enheder. CSIS har opnået CERT certificeringen fra Carnegie Mellon, hvilket åbner op for at private virksomheder nu også har adgang til en CERT enhed.

TILMELDINGSPROCEDURE
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. I denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

DOWNLOAD

Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

TEST AF SYSTEM
Klik på nedenstående link og du kommer videre til sitet for test af dit udstyr. Husk at lukke testsiden ned igen, så lyd herpå ikke forstyrrer webinaret, når det starter op.
Link til TEST AF SYSTEM

IPAD
Det er også muligt at se webinaret fra din iPad, du skal blot følge anvisningerne, når du logger på, og downloade den anviste app til webinaret (platformen hedder Virtual Environments).

DELTAGELSE FRA ARBEJDSPC
Hvis du deltager i webinaret fra din arbejdsPC kan det ske, at du pga. firewall installeret af firmaet ikke kan logge på. Det kan derfor være nødvendigt at gå på via din egen PC eller en tablet.

Vi ønsker dig god fornøjelse med webinaret.

Medlemskab af IDA Risk er gratis for IDA medlemmer, tilmeld dig her (husk du skal være logget på).

 

Praktisk Info

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

Foran din egen PC / Tablet


Hvornår

Torsdag d. 31. december 2015

Kl. 17:00 - 18:30


Pris

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

IDA Engineering Club

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.100 kr.

Tilmeldingsfrist

30. december 2015 - kl. 23:59


Antal pladser

25


Ledige pladser

9


Arrangementsnr.

313994


Arrangør

IDA Risk


Medarrangører

IDA IT

 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.