Arrangement

Dansk Gummi Industri - besøg en spændende virksomhed

Som et led i Industriens Uge i Trekantområdet inviterer IDA medlemmer og ledsagere samt gæster til et spændende besøg hos en moderne virksomhed, der har mere end 100 år bag sig.

Kolding

Tirsdag d. 30. oktober 2018

Kl. 14:00 - 16:30

Gratis

 

Beskrivelse

Dansk Gummi Industri er en spændende virksomhed, der producerer emner til blandt andet vindmølleindustrien, levnedsmiddelindustrien og mange andre typer industrier. Emnerne produceres i traditionelle gummier og i polyurethan. Virksomheden har en forholdsvis ny bygning i Koldings industriområde. Dansk Gummi Industri producerer deres emner i Polyurethan i en bygning, der ikke er i direkte forbindelse med virksomhedens hovedbygning.

Virksomheden er spændende at besøge - og hvis du har en idé om, at en gummiproducerende virksomhed er beskidt - læs sort af kulstøv - så kom og se noget helt andet. Vi vil få en orientering om virksomheden og få en omvisning i produktionen.

Besøget er et led i Industriens uge i Trekantområdet. I denne uge sætter Trekantområdet fokus på industri og på arbejdspladser i industrien. Der er mange produktionsvirksomheder i Trekantområdet - og dem vil vi gerne være med til at vise nogle af frem.

Alle er velkomne til dette arrangement. Arrangementet er gratis, men ved eventuel udeblivelse opkræves et no-show gebyr på kr.150,-.

 

Praktisk Info

Hvor

Dansk Gummi Industri A/S

Profilvej 18

6000 Kolding

Vi mødes i forhallen i hovedbygningen


Hvornår

Tirsdag d. 30. oktober 2018

Kl. 14:00 - 16:30


Pris

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

25. oktober 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

25


Ledige pladser

2


Tilvalg

ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

328257


Arrangør

Erhvervsudvalg, IDA Syd


Medarrangører

Kompetenceforum, IDA Syd