Arrangement

De 5 Valg - Bjerringbro

Bjerringbro

Fra onsdag d. 10. september 2014. kl 09:00

Til torsdag d. 11. september 2014. kl 16:00

Ikke oplyst

 

Beskrivelse

KnowHowZ og IDA Lederforum tilbyder i samarbejde med FranklinCovey en intensiv 2 dages workshop i DE 5 VALG i en samlet 5 ugers udviklingsproces.

FranklinCovey nordic approach har eksisteret i Danmark siden 2002, mest kendt for De 7 Gode Vaner.
Sidste år har FranklinCovey udviklet DE 5 VALG til ekstraordinær produktivitet i samarbejde med de førende indenfor moderne hjerneforskning. Læs mere om Franklin-Covey på www.franklinCovey.dk

De 5 Valg til Ekstraordinær Produktivitet lærer dig at opnå ekstraordinære resultater.
Dette intensive udviklingsforløb, der inkluderer en 2 dages workshop vil gøre dig i stand til at opnå resultater du ikke tidligere har haft indenfor rækkevidde. Det vil gøre det muligt for dig at træffe daglige beslutninger, der er fokuseret på dine vigtigste resultater i stedet for at fokusere på de mængder af opgaver du konstant overdynges med. Du vil lære at eliminere de aktiviteter, der distraherer dig fra at opnå dine vigtigste mål.

De 5 Valg til Ekstraordinær Produktivitet vil guide dig til et nyt paradigme for dine roller, effektiv ugentlig og daglig planlægning, til at beherske din teknologi og skabe fornyet energi til at opnå virkelig ekstraordinære præstationer.
Læs mere på http://www.franklinCovey.dk

Underviser:
Tonny Maak er Director of Effectiveness og Client Partner. Han har gennem sin mere end 20 årige erhvervskarriere høstet stor praktisk erfaring inden for salg og personaleledelse. Fra sine ledende stillinger har han fået et godt indblik i organisatoriske, ledelsesmæssige og personalemæssige udfordringer.

Deltagergebyr:
Pris: 8.225,- kr. ex. moms

Afbestillingsbetingelser:
Der kan frit afmeldes indtil 2 uger før workshop start. Fra dette tidspunkt betales det fulde beløb. Bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til at give pladsen til en af dine kollegaer.

Tilmelding
OBS! INGEN TILMELDING HOS IDA - TILMELDING SKAL SKE TIL: kl@knowhowz.dk eller tlf. nr. 5134 3216

 

Praktisk Info

Hvor

KnowHowz

Baldersvej 10 - 12

8850 Bjerringbro


Hvornår

Fra onsdag d. 10. september 2014. kl 09:00

Til torsdag d. 11. september 2014. kl 16:00


Pris

Ikke oplyst

Tilmeldingsfrist

01. september 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

20


Ledige pladser

20


Arrangementsnr.

310558


Arrangør

IDA Lederforum Midt/Vest


Medarrangører

IDA Lederforum