Webinar

Den nye statslige SU aftale - webinar

Fra central ramme til lokal dialog og enighed – Den statslige samarbejdsaftale 2013

Online Arrangement

Onsdag d. 02. april 2014

Kl. 17:00 - 18:00

Gratis

 

Beskrivelse

Webinaret vil være et oplæg afholdt af konsulent fra Samarbejdssekretariatet, Niels Bundgaard, der vil gennemgå de forandringer, den nye aftale indeholder. Oplægget vil lægge særlig vægt på de værdier, som parterne blev enige om skulle være grundlaget for den nye aftale. Som overskriften antyder, var en af de nye værdier, at der skulle være færre centralt fastlagte regler for de statslige samarbejdsudvalg. I stedet skal udvalgene nu i højere grad, gennem dialog parterne imellem, beskæftige sig med opgaver/områder, som de finder relevant.

Oplægget inklusiv spørgsmål varer ca. en times tid. Skulle du have lyst til at stille andre spørgsmål til samarbejdsaftalen udover forandringerne, er du selvfølgelig velkommen til det også.

Samarbejdssekretariatet er et partssammensat sekretariat bestående af repræsentanter fra Finansministeriet og Centralorganisationernes Fællesudvalg - CFU.

Vores opgave er at fremme samarbejdsudvalgenes arbejde gennem bred informations- og vejledningsvirksomhed for samarbejdsudvalgene. Det sker bl.a. gennem konsulentbistand til både ledelse og medarbejderrepræsentanter i statslige samarbejdsudvalg om samarbejdsspørgsmål. Vores rådgivning og vejledning er partsneutral. Så har du spørgsmål til Samarbejdsaftalen, dit SU-arbejde eller lignende, så ring til os på 70 27 23 21 eller besøg os på www.samarbejdssekretariatet.dk.

OPKOBLING TIL WEBINARET

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelse herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor weinaret vises. Skriv din e-mail i det blanke felt og tast "enter". Herefter bliver du registreret på sitet og modtager et link i din mail indbakke, et link som linker dig direkte videre til optagelsen.

 

Praktisk Info

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

IDA


Hvornår

Onsdag d. 02. april 2014

Kl. 17:00 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

01. april 2014 - kl. 00:00


Antal pladser

1000


Ledige pladser

989


Arrangementsnr.

308989


Arrangør

UPT, Tillidsrepræsentantuddannelsen (TRU)


 

Sådan deltager du

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.