Arrangement

Divaer i Glas - Glassalen Tivoli

Divaer i Glas er en musikalsk fortælling om Tivoli Varietéen i Glassalen, fortalt gennem en række legendariske sangerinder fra hele verden. Nyd pladser i bedste prisgruppe! Billetterne giver også adgang til Tivoli.

København V

Lørdag d. 31. august 2019

Kl. 17:00 - 22:00

Fra 835 kr.

Tilmeldingsfrist 22. marts 2019 - kl. 23:55

 

Beskrivelse

Nogle af historiens mest ikoniske og karismatiske kvinder har stået på Glassalens scene gennem tiderne, bl.a. Josephine Baker, Marlene Dietrich, Ella Fitzgerald, Shirley Bassey, Vera Lynn og Lulu Ziegler.

Tag med på en enestående tidsrejse, når divaerne og datidens helt store konferencierstjerne Preben Uglebjerg genopstår i Glassalen. Divaer i Glas emmer af mangfoldighed, erotik, natteliv, levet liv, drømme, nostalgi og længsler. Det er tonerne fra en svunden tid, men det er også tonerne af håb og drømme for fremtiden.

“It isn’t where you came from, it’s where you’re going, that counts.” Ella Fitzgerald

Oplev Caroline Henderson, Birgitte Hjort Sørensen og Kaya Brüel i en moderne kabaret om Tivoli Varietéens storhedstid fortalt gennem en række legendariske sangerinder fra hele verden.

Forestillingen instrueres af den reumertvindende Rolf Heim og bliver, med Nikolaj Hess som kapelmester, akkompagneret af et live jazzorkester. Alt sammen i en sprudlende blanding af cabaret, musikteater og show pakket ind i en svedig natklubstemning fra en glamourøs storhedstid.

Inden forestillingen mødes vi i restauranten A Hereford Beefstouw ved Tivoli.

Vi får en 3 retters Tivoli menu. Restauranten har et stort udvalg af kolde drikkevarer og hjemmebrygget øl fra Bryggeriet Apollo samt deres egne sodavand. Vinkortet skal du heller ikke gå glip af - det byder nemlig på udsøgte vine fra hele verden.

Forestillingen starter kl. 19.30

Inkluderet i prisen er 3 retters Tivoli menu samt billet inkl. billetgebyr og entré til Tivoli.

Billetter sendes pr. mail eller post - nærmere information følger her på hjemmesiden, når vi er tættere på arrangementet. Hvis ikke du har modtaget billetter iht. beskrivelsen, så kontakt IDA for afklaring.

Kulturforums arrangør er Birgit Røbel.

Tilmeldingen er bindende.

 

Praktisk Info

Hvor

Hereford Beefstouw

Vesterbrogade 3

1620 København V

Glassalen Tivoli


Hvornår

Lørdag d. 31. august 2019

Kl. 17:00 - 22:00


Pris

Ledig

835 kr.

Medlem

835 kr.

Seniormedlem

835 kr.

Studiemedlem

835 kr.

Tilmeldingsfrist

22. marts 2019 - kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

11


Tilvalg

Ledsager

835 kr.

Arrangementsnr.

327462


Arrangør

KulturForum, IDA København