Arrangement

EU Patentdomstol JA/NEJ?

Forud for den danske folkeafstemning er der behov for faktuel belysning af, hvordan denne patentdomstol skal fungere, samt hvilke fordele og ulemper EU-patentet og domstolen vil have for danske virksomheder. Kom og bliv klogere.

Onsdag d. 21. maj 2014

Kl. 17:00 - 19:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Forud for den danske folkeafstemning er der behov for faktuel belysning af, hvordan denne patentdomstol skal fungere, samt hvilke fordele og ulemper EU-patentet og domstolen vil have for danske virksomheder.
Vi har indkaldt to specialister på området; dels civ.ing. Preben Kjær Kristensen, DTU dels advokat Nicolai Lindgren, Kromann Reumert.

Indlæggene dækker hvilket nyt, domstolen indebærer i forhold til situationen i dag, hvordan en typisk sag i det nye system vil foregå, og hvilke regler, der ligger til grund for den fremtidige domstol. De bagvedliggende grunde for indførelsen af enhedspatentet vil ligeledes blive forklaret.

Vi vil også høre om de positive/negative præmisser, der vil komme til at gælde for danske virksomheder, som skal navigere i det nye patentlandskab. Der tænkes bl.a. på de mange mellemstore virksomheder, som vil komme til at stå med sproglige udfordringer til at klare de mange ekstra patentrettigheder, som man skal undgå at krænke.

Uanset udfaldet af den danske afstemning vil danske virksomheder blive påvirket af EU-patentet - om ikke andet så i de EU-lande, hvor patentet bliver indført, og hvor danske virksomheder ønsker at operere.

Vi holder en pause undervejs og serverer sandwich og drikkevarer.

Uanset din uddannelsesretning så kommer her chancen for at få et faktuelt indtryk af, hvad din stemme kan betyde.

 

Praktisk Info

Hvor

212


Hvornår

Onsdag d. 21. maj 2014

Kl. 17:00 - 19:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

19. maj 2014 - kl. 02:00


Antal pladser

50


Ledige pladser

23


Arrangementsnr.

310582


Arrangør

IDA Mechanical København