Arrangement

Få andre til at købe ind på dine idéer og produkter - Inspirationsaften

Aftenen henvender sig til dig, der arbejder med salg i din hverdag, hvad enten du sidder i et salgsjob eller har en funktion, hvor du vil have gavn af, at andre køber ind på dine idéer eller produkter.

Holte

Mandag d. 12. marts 2018

Kl. 18:00 - 21:30

Gratis

 

Beskrivelse

I samarbejde med Acuity World, tilbyder vi igen i denne session en serie spændende arrangementer, der afholdes i Acuity World Kursuscenter - Havarthigården i Holte.

På aftenen vil du få et indblik i, hvorfor de traditionelle salgsmodeller der fokuserer på at få kunderne til at bide på krogen fejler, og hvilke nye teknikker du i stedet kan benytte for at styrke din forretning. Du vil få metoder og værktøjer til at udvikle dine egne og dine sælgeres salgskompetencer og dermed få lettere ved at opnå jeres ønskede resultater.

Ønsker du at forbedre dit salg, og lære hvordan du får andre til at købe ind på dine idéer og produkter?

På vores Acuity Evening workshop i personligt salg vil du få metoder og værktøjer til at udvikle og forbedre dine salgskompetencer og dermed skabe dine ønskede resultater og vækst. Lær hvordan du skærper dine egne og dine sælgers evner i personligt salg og når dine mål.

Ny salgsmodel

Der har gennem mange år blevet udbudt salgstræninger under forskellige betegnelser, hvoraf du måske har hørt om nogle af nedenstående:

Strategic Selling, Solution Selling, SPIN Selling, Value based Selling, Profitable Selling, Consultative Selling, Zero Resistance Selling, Persuasion Engineering, Max Persuasion, Selling the Way your Customer Buy, Advanced Selling Strategies, Selling with Integrity, …

Alle disse systemer, og mange andre, har på hver deres måde bidraget til at løfte “salg” fra at være noget der bare skete, til en process, der kan læres. Disse modeller har dog også det til fælles, at den underliggende idé eller hvad vi kalder paradigme, tager udgangspunkt i et tankesæt, der hører industrisamfundet til.

På denne Acuity Evening vil du blive introduceret til en ny salgsmodel, der tager udgangspunkt i et nyt og fundamentalt anderledes paradigme, der understøtter dig i at få succes i vidensamfundet, som vi lever i i dag.

Vidensamfundet er blandt andet kendetegnet ved at have en langt større kompleksitet og hurtigere forandringer end vi, vores forældre og bedsteforældre var vant til i industrisamfundet. Dette stiller nye krav til, hvordan vi ser på hinanden og de systemer (virksomheder), som vi er en del af.

Virksomheder i dag er, som vi ser det, langt bedre beskrevet ved hjælp af dynamiske modeller og ikke mekaniske modeller. Det betyder, at det der i dag sætter grænser for, hvad der er muligt, er det, der allerede fungerer bedst for en person eller en virksomhed. Derfor giver det ikke længere mening at bruge de gamle salgsmodeller, der alle tager udgangspunkt i at finde og løse problemer.

Kom derfor og hør hvordan fremtidens salgsmodel ser ud!

Program for Acuity Evening – Personal Selling:

  • Du bliver præsenteret for ”den nye salgsmodel”, der understøtter øget kundeloyalitet og –tilfredshed
  • Du får indblik i effekten af at tage udgangspunkt i det, der virker hos kunden
  • Det første indtryk – hvordan skabes den “gode kemi”?
  • Du lærer, hvordan du får andre til at købe ind på dine idéer og produkter
  • Ønsker du at sælge eller at hjælpe folk med at købe?
  • Du får indsigt i, hvordan din Personal Power, Creativity og Influence styrker dine resultater

Målgruppe:
Personal Selling – PS™ henvender sig til dig, der arbejder med salg i din hverdag, hvad enten du sidder i et salgsjob eller har en funktion, hvor du vil have gavn af at andre køber ind på dine ideer eller køber dine produkter, såsom dine kollegaer, forretningsforbindelse, kunder, medarbejdere eller chefer.

Bemærkninger:
Hvis du (mod forventing) ikke har mulighed for at møde op til en workshop, skal vi have din afmelding SENEST kl. 12.00 på dagen den enkelte workshop afholdes. Ellers vil du blive faktureret DKK 495,- (eks. moms).

Vi har “no show fee” af hensyn til folk på venteliste. Vi har jævnligt mange på venteliste og vil derfor hurtigere kunne tilbyde dem en plads.

Om Acuity Evening
Serien af inspirationsaftener har til formål at tilføre dig ny inspiration, viden og færdigheder i at optimere dine ledelses- og kommunikationskompetencer. Emnerne på Acuity Evening vil tage udgangspunkt i Ledelse, Kommunikation, Salg og Coaching.
Disse aftener organiseres som workshops, så der vil være en vekslen mellem teori og små praktiske øvelser. Vi tager sigte på at give dig den inspiration, der skal til, for at du kan få et større fokus på det, der er vigtigt for dig, så du kan opnå succes både i din karriere og i dit privatliv.

Underviser
Henrik Wenøe er specialist inden for træning og coaching af ledere og sælgere. Henrik arbejder med personlig ledelse, personligt salg, coaching og kommunikation rettet mod topchefer og salgsfolk. Henrik har blandt andet arbejdet med Danske Capital, DSV, Danske Bank, Odense Kommune, TDC, Logica, Haldor Topsøe, CP Kelco og Danica Pension.

Få en smagsprøve på Henrik ">her

 

Praktisk Info

Hvor

Acuity World

Havarthivej 6

2840 Holte

Gode busser fra Holte station hvis du ikke er i bil


Hvornår

Mandag d. 12. marts 2018

Kl. 18:00 - 21:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

08. marts 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

39


Arrangementsnr.

326234


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden


Medarrangører

IDA Proces

IDA Selvstændig