Arrangement

Fantastiske Grønne Lørdage

Drop in hver lørdag (kl.10-kl.16) til kreativ grøn gør-det-selv workshop med fx genbrugsmaterialer på GrønMakerspace værkstedet i Sønderborg. Det perfekte tidspunkt til at slippe sin indre grønne nørd fri for at lege. Børn skal være ledsaget af en voksen.

Sønderborg

Lørdag d. 26. juli 2014

Kl. 10:00 - 16:00

Gratis

 

Beskrivelse

NOGET NYT: Første lørdag i måneden er der fælles rundstykker fra kl 9.30, for at være lidt sociale og lære de andre brugere bedre at kende.

***

"Drop in" hver lørdag  til kreativ grøn gør-det-selv workshop med genbrugsmaterialer på GrønMakerspace værkstedet i Sønderborg. Bliv inspireret! Mød andre grønne nørder. Det perfekte tidspunkt til at slippe sin indre grønne nørd fri for at lege.

Adgang er gratis for de FØRSTE tilmeldte 50 IDA-medlemmer (via www.greenmakerspace.dk eller direkte til værkstedslederen). Førstegangs besøg er gratis, herefter koster det 100 kr. pr år for øvrige IDA-medlemmer og for Ikke-IDA-medlemmer koster det 150 kr. pr. år.

GrønMakerspace har en værkstedsleder ansat om lørdagen, som du gerne må få hjælp af. Bare kom forbi, se og prøv det selv!

Lidt baggrunds information:

Til dagligt i arbejdstiden (Mandag - fredag) bruges værkstedet som prototypeværksted for Iværksættere på iFabrikken. De lokale ledige ingeniørerne bruger stedet som netværkssted en dag hver 4. uge og om lørdagen bruger de glade grønne nørder værkstedet til at lege med ting de ikke har forstand på endnu.

GrønMakerspace www.greenmakerspace.dk er et allround træ-, jern- og plast prototype værksted. Der er det mest almindelige værktøj til træ og jern, samt 3D-printing i plast, laser skæring i træ og plast. Der er et mini elektronik værksted, til at lodde og lave små målinger. Der er svejseudstyr og træ-drejebænk, samt en metaldrejebænk under opsætning.

Værkstedet er oprettet af den frivillige organisation Vedvarende Energi Sønderborg på Als, www.ve.dk/als for midler fra Miljøministeriets pulje for grønne ildsjæle og sponsorer i 2013. Medlemmer af Vedvarende Energi Sønderborg har gratis adgang.

Der er et samarbejde om GrønMakerspace med den lokale Ingeniørforening, IDA afdeling Sønderjylland www.ida.dk/netvaerk/geografi/ida-syd/afdelingen-soenderjylland-i-sydjysk-region og IFabrikken i Sønderborg www.ifabrikken.dk/ som stiller med lokaler og noget af udstyret.

 

Praktisk Info

Hvor

iFabrikken

Nørrehavnegade 82

6400 Sønderborg

GrønMakerspace værkstedet


Hvornår

Lørdag d. 26. juli 2014

Kl. 10:00 - 16:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

12. november 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

400


Ledige pladser

400


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

311370


Arrangør

Sønderjylland Afdeling, IDA Syd