Arrangement

FILM - Far til Fire - Tilbage til naturen

Silkeborg

Tirsdag d. 11. oktober 2011

Kl. 18:30 - 20:30

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

IDA Silkeborg indviterer IDA medlemmer med ledsagerer i Biografen til familiefilmen "Far til Fire - Tilbage til naturen".

Handling:
"Far til Fire - Tilbage til naturen" er en familiefilm med bl.a. Niels Olsen og Kasper Ruwai Berg Kesje, instrueret af Claus Bjerre.
Hvad er forskellen egentlig på en elg og en bjørn? Fars evner ud i friluftslivet sættes på prøve, da familien rejser på weekend i Sverige. De skal besøge Annika, Fars kusine, hvis fødselsdag falder sammen med årets midsommerfest. Annika har en naturpark, og Far glæder sig til at vise børnene, hvor han legede som dreng. Onkel Anders griber chancen og trækker i sin gamle spejdertrøje og finder kompasset frem.

Lille Per, Mie, Ole og Søs stortrives hos Annika, men de finder snart ud af, at ikke alt er den rene idyl. En bande, anført af skurken Rikart, sviner naturparken til med gamle køleskabe og farligt affald. Annika tør ikke give politiet beviserne, da Rikart truer med at skade hendes gamle far Gubben.

Far til fire skaffer beviserne, men snart er Rikart og hans bande på jagt efter familien, og de må flygte ind i naturparkens farlige og vilde område. De må overnatte ved den klippe, hvor Far som dreng gemte sig for en bjørn. En oplevelse Far aldrig har glemt. Bjørnen kommer igen og spiser familiens mad, men så finder far sin indre vildmand frem.

Med fornyet styrke tager Lille Per og familien kampen op mod Rikart. En tømmerflåde bygges, så den vilde elv kan forceres og gamle Gubben hjælper med at lokke banden i en fælde . Men vil det lykkes Far til fire at få beviserne frem til politiet?

IDA Silkeborg byder på sodavand & popcorn.

Mødetid: Mød gerne op en halv time før filmen starter ad hensyn til uddeling af billetter, popcorn og sodavand.

Husk at tjekke det endelige starttidspunkt på www.biosilkeborg.dk

Deltagergebyr: Kr. 60,00 for IDA Medlemmer. Kr. 60,00 for op til 3 ledsagere. Herefter er ledsagerprisen kr. 100,00.

 

Praktisk Info

Hvor

Bio Silkeborg

Papirfabrikken 10

8600 Silkeborg


Hvornår

Tirsdag d. 11. oktober 2011

Kl. 18:30 - 20:30


Pris

Arrangør

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

60 kr.

Medlem

60 kr.

Seniormedlem

60 kr.

Studiemedlem

60 kr.

Ledsager til medlem

60 kr.

Ledsager 2

100 kr.

Tilmeldingsfrist

08. oktober 2011 - kl. 00:00


Antal pladser

100


Ledige pladser

58


Arrangementsnr.

124089


Arrangør

Silkeborg Afdeling, IDA Vestjylland