Arrangement

Forøg dit udbytte af MUS markant!

Er MUS-samtalen bare noget der skal overstås, og dybest set spild af tid? Eller står du som leder eller medarbejder foran din første samtale? Så gør dette kursus dig i stand til at bruge medarbejderudviklingssamtalen som strategisk kompetenceudvikling.

Hillerød

Tirsdag d. 09. juni 2015

Kl. 17:00 - 20:30

Fra 150 kr.

 

Beskrivelse

Vind et gavekort til et Mannaz kursus - værdi kr. 12.500 - se nedenfor.

--------------

Kurset tager afsæt i en systematisk gennemgang af målene for både leder, medarbejder og virksomhed i faserne før, under og efter MUS.

Du får gennemgået teoretiske modeller, men får først og fremmest en række konkrete tips, der sætter dig i stand til at øge dit og din organisations udbytte af MUS markant, så de timer I investerer i årets MUS-runde bliver til strategisk og systematisk kompetenceudvikling.

Kurset henvender sig både til ledere og medarbejdere, der ønsker at øge udbyttet af MUS.Mere uddybende:

Begynd med slutningen. Det vil sige: Hvad har organisationen brug for skal komme ud af dette års MUS-runde? Hvad skal du som leder have ud af det? Hvad skal man som medarbejder have ud af samtalen og den opfølgning, der følger bagefter? Hvordan bygger man en holdbar bro mellem organisationens behov for kompetenceudvikling og de individuelle behov og ønsker for personlig udvikling?
Dette kursus tager afsæt i en systematisk gennemgang af målene for hhv. leder, medarbejder og virksomhed i faserne før, under og efter MUS: Hvilke målsætninger er hensigtsmæssige og kan med størst succes eksekveres i forskellige typer organisationer?
Kurset sætter også fokus på de redskaber, der indgår i en god dialog mellem leder og medarbejder. Både den trænede bruger og den nye leder kan få udbytte af kurset, hvor vi gennemgår:
Den gode dialog
Vi ser på dialogens proces, kommunikationen, samt de hjælperedskaber, der er til rådighed for at sikre den gode dialog. Bliv klædt på til at komme rundt om de rigtige temaer og få afklaret, hvor leder og medarbejder står i forhold til hinanden og sætter en fælles dagsorden for udvikling af kompetencerne - både de personlige og de faglige.

Behovet for kompetencer

Når virksomheden har besluttet mission, vision og strategi, må den straks vurdere, hvilke kompetencer der skal til for at nå visionen og eksekvere strategien. Vi gennemgår, hvordan en GAP-analyse af virksomhedens strategiske kompetencer kan se ud og anvendes i den systematiske udvikling af den enkelte medarbejders konkrete kompetencer.

Medarbejderes CV

Opdaterer medarbejderne i jeres organisation også først deres CV, når de er ved at søge væk? Gør det til en fælles opgave for leder og medarbejder at bygge medarbejdernes CV op, så I kan synliggøre resultaterne sammen. Vi ser på, hvordan det kan blive en central drivkraft i MUS-processen med større udbytte for både medarbejder og leder til følge!

Grafiske oversigter

Vi viser, hvilke grafiske oversigter, der kan hjælpe chefer og direktører til at deltage i den strategiske beslutningsproces omkring virksomhedens væsentligste ressource: Medarbejdernes trivsel og kompetencer. Og hvordan de samme grafiske oversigter kan skabe forståelse og fælles fokus i medarbejdergruppen.

Undervisere

Joachim Langagergaard, markedsdirektør og partner i Musskema.dk
Poul Langagergaard, adm. direktør og partner i Musskema.dk.

Som deltager får man hæftet ”Strategisk og systematisk kompetenceudvikling – MUS 3.0” udleveret.

Servering

Der serveres en sandwich i pausen.

 

Tag en kollega, som ikke er medlem af IDA med til kurset. Forudsætningen er blot, at din kollega tilmelder sig IDAs 3 måneders gratis prøvemedlemskab inden tilmelding til kurset. Se mere her.

 

Vind et gavekort til et Mannaz kursus - værdi kr. 12.500,00.

Se mere på Mannaz.com

Deltag i dette og følgende 2 øvrige IDA-kurser og vær med i lodtrækningen om gavekortet.

Arrangement 314696 "Destination godt arbejde" den 01. juni

Arrangement 314378 "Mennesketyper jeg møder i min hverdag" den 17. juni

Tilmelding skal ske til hvert enkelt arrangement.

Lodtrækning foretages ved kurset den 17. juni.

 

 

Praktisk Info

Hvor

Pharmakon A/S

Milnersvej 42

3400 Hillerød


Hvornår

Tirsdag d. 09. juni 2015

Kl. 17:00 - 20:30


Pris

Ledig

150 kr.

Studiemedlem

150 kr.

Medlem

250 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

350 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.250 kr.

Tilmeldingsfrist

08. juni 2015 - kl. 23:30


Antal pladser

33


Ledige pladser

28


Arrangementsnr.

314665


Arrangør

KompetenceForum, IDA Nordsjælland