Få forklaring på hvordan chokolade fremstilles, fra chokoladebønner til de færdige håndlavede chokolader ender i butikkerne. Lav også din egen flødebolle.
Roskilde
Torsdag d. 08. maj 2014
Kl. 10:30 - 14:00
Fra 100 kr.
Frellsen indviede i 2006 en ny chokoladefabrik, der gav mulighed for besøgende at
følge fremstillingen af chokolade, samt hvordan den pyntes og pakkes.
Du kan også blive chokolademester på din egen flødebolle, som du kan tage med
hjem.
Der er også mulighed for at købe af dagens helt frisklavede chokoladeproduktion
direkte ved ”stalddøren”.
Det er Jørgen eller Peter Frellsen – henholdsvis 3. og 4. generation i Frellsen
Chokolade, der introducerer os til chokoladens vidunderlige verden, krydret med
gode virksomhedshistorier.
Efter rundvisningen serveres der kalvefilet med grønsager, kartofler og gorgonzola sovs og kaffe/te incl. dagens kage. Drikkevarer på egen regning.
Spisning på restaurant "La Rustica" på RO`s Torv 1-1.
Hvor
Frellsen Chokolade
Industrivej 14
4000 Roskilde
Hvornår
Torsdag d. 08. maj 2014
Kl. 10:30 - 14:00
Pris
Ledig
100 kr.
Medlem
100 kr.
Seniormedlem
100 kr.
Studiemedlem
100 kr.
Tilmeldingsfrist
28. april 2014 - kl. 02:00
Antal pladser
29
Ledige pladser
0
Tilvalg
Ledsager til medlem
100 kr.
Arrangementsnr.
310149
Arrangør
Seniorudvalg, IDA Sjælland