Kunne jeres fødevareprodukter have gavn af at indeholde funktionelle proteiner? Bliv klogere på hvordan funktionelle proteiner kan benyttes til fx. at emulgere en hotdog, proteinberige en yoghurt eller fremstille luftigt bagværk uden brug af æg.
Viby J
Torsdag d. 27. marts 2014
Kl. 13:00 - 16:00
Fra 100 kr.
Dato ændret til 27. marts! Tidligere annonceret til afholdelse 18. marts.
Funktionelle proteiner bliver i dag benyttet til mange forskellige formål i fødevarer; og der kommer hele tiden nye til. Kom og få din viden opdateret om de muligheder der er i dag.
Indledningsvist får vi præsenteret hvad proteiner er, hvorefter ordet bliver givet til hhv. Arla Foods Ingredients og Dupont. De vil præsentere mulighederne med hhv. valleproteiner og soyaproteiner i flere forskellige typer af fødevarer. Dernæst bliver ordet givet til Rabel, som vil præsentere hvordan de bruger funktionelle proteiner i deres produkter til forbrugerne.
Program
13:00 Velkomst v. Astrid W. Tobiassen
13:05 Hvad er proteiner, og hvordan ser de ud? v. Jacob L. Andersen, Postdoc v. Aarhus universitet
13:40 Fra valleprotein til funktionel ingrediens v. Vivian Pedersen, Food scientist v. Arla Foods Ingredients group P/S
14:20 Pause (kage bagt med valleproteiner i stedet for æg)
14:40 Soya proteiner til proteinberigelse af yoghurt og emulgering af din hotdog v. Morten Hoffmann Kyed, Innovation coordinator ved Dupont Nutrition & Health
15:20 Proteiners rolle i den danske plejesektor v. Pia Schmidt, ejer af Rabel
15:50 Kort om inSPIRe v. Anne Maria Hansen
15:55 Afrunding v. Flemming V. Sparsø
Hvor
Arla Foods - Viby J
Sønderhøj 14
8260 Viby J
Auditoriet
Hvornår
Torsdag d. 27. marts 2014
Kl. 13:00 - 16:00
Pris
Studiemedlem
100 kr.
Studerende, ikke medlem af IDA
150 kr.
Ledig
150 kr.
Seniormedlem
150 kr.
Firmamedlem
300 kr.
Medlem af arrangør
300 kr.
Medlem
350 kr.
Deltager, ikke medlem af IDA
450 kr.
Ingeniør, ej medl. IDA
2.450 kr.
Tilmeldingsfrist
26. marts 2014 - kl. 01:00
Antal pladser
95
Ledige pladser
27
Arrangementsnr.
309758
Arrangør
IDA Levnedsmiddelselskabet