Arrangement

Funktionelle proteiner i fødevareindustrien

Kunne jeres fødevareprodukter have gavn af at indeholde funktionelle proteiner? Bliv klogere på hvordan funktionelle proteiner kan benyttes til fx. at emulgere en hotdog, proteinberige en yoghurt eller fremstille luftigt bagværk uden brug af æg.

Viby J

Torsdag d. 27. marts 2014

Kl. 13:00 - 16:00

Fra 100 kr.

 

Beskrivelse

Dato ændret til 27. marts! Tidligere annonceret til afholdelse 18. marts.

Funktionelle proteiner bliver i dag benyttet til mange forskellige formål i fødevarer; og der kommer hele tiden nye til. Kom og få din viden opdateret om de muligheder der er i dag.

Indledningsvist får vi præsenteret hvad proteiner er, hvorefter ordet bliver givet til hhv. Arla Foods Ingredients og Dupont. De vil præsentere mulighederne med hhv. valleproteiner og soyaproteiner i flere forskellige typer af fødevarer. Dernæst bliver ordet givet til Rabel, som vil præsentere hvordan de bruger funktionelle proteiner i deres produkter til forbrugerne.

Program

13:00 Velkomst v. Astrid W. Tobiassen

13:05 Hvad er proteiner, og hvordan ser de ud? v. Jacob L. Andersen, Postdoc v. Aarhus universitet

13:40 Fra valleprotein til funktionel ingrediens v. Vivian Pedersen, Food scientist v. Arla Foods Ingredients group P/S

14:20 Pause (kage bagt med valleproteiner i stedet for æg)

14:40 Soya proteiner til proteinberigelse af yoghurt og emulgering af din hotdog v. Morten Hoffmann Kyed, Innovation coordinator ved Dupont Nutrition & Health

15:20 Proteiners rolle i den danske plejesektor v. Pia Schmidt, ejer af Rabel

15:50 Kort om inSPIRe v. Anne Maria Hansen

15:55 Afrunding v. Flemming V. Sparsø

 

 

Praktisk Info

Hvor

Arla Foods - Viby J

Sønderhøj 14

8260 Viby J

Auditoriet


Hvornår

Torsdag d. 27. marts 2014

Kl. 13:00 - 16:00


Pris

Studiemedlem

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

150 kr.

Ledig

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Firmamedlem

300 kr.

Medlem af arrangør

300 kr.

Medlem

350 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

450 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.450 kr.

Tilmeldingsfrist

26. marts 2014 - kl. 01:00


Antal pladser

95


Ledige pladser

27


Arrangementsnr.

309758


Arrangør

IDA Levnedsmiddelselskabet