Arrangement

Globalisering i ingeniøruddannelser

Kolding

Tirsdag d. 31. januar 2012

Kl. 17:00 - 19:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Globalisering i ingeniøruddannelser

 

Tid: 31. januar 2012 kl. 17 – 19

Sted: House of Innovation, Jernbanegade, Kolding

 

Ingeniører skal i dag kunne beskæftige sig overalt i verden uanset, hvor de er uddannet!! Sådan er tilværelsen for mange ingeniører. Det stiller visse krav til den måde, man er/bliver uddannet på som ingeniør. I Danmark uddanner vi – mener vi selv – verdens bedste ingeniører. De begår sig godt ude omkring, men hvordan er ingeniører uddannede i de lande, vi gerne vil sammenligne os med? Er de ligeså veluddannede som os? Eller er de faktisk bedre end vi er? Hvad skal vi som ingeniører gøre for at holde os blandt de bedste i verden, så det fortsat vil være interessant for danske og udenlandske virksomheder at satse på placering i Danmark?

Dette og flere andre emner om globalisering af ingeniører vil vi diskutere i debatforum i FUHR. Lektor, kemiingeniør Birgit Kjærside Storm vil holde et oplæg derom, som vi efterfølgende vil diskutere ud fra.

Foredragsholder

Lektor og kemiingeniør Birgit Kjærside Storm har gennem de sidste ca. 23 år beskæftiget sig med international studenterudveksling og med internationale studerende i forbindelse med ingeniøruddannelserne ved Aalborg Universitet i Esbjerg. Birgit Kjærside Storm har været og er gæsteforelæser ved universiteter i Frankrig, Rumænien, Polen, Finland, Tyskland, Norge, Island og Irland. Desuden har hun gennem årene haft samarbejde med ingeniøruddannelserne i de fleste europæiske lande og har god kontakt til ingeniøruddannelserne i oversøiske lande. Hun har deltaget i europæiske samarbejdsprojekter om ingeniøruddannelserne i Europa.

 

Forplejning

Der vil blive serveret en sandwich og lidt drikke varer i forbindelse med mødet.

 

Pris

Deltagelse i mødet er gratis.

 

 

Praktisk Info

Hvor

House of Innovation

Jernbanegade 27

6000 Kolding


Hvornår

Tirsdag d. 31. januar 2012

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Ekstern mødedeltager

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Foredragsholder

0 kr.

Ingeniør, ej medl. IDA

2.000 kr.

Tilmeldingsfrist

31. januar 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

25


Ledige pladser

18


Arrangementsnr.

125257


Arrangør

Faggruppen for Udvikling af Human Relations, IDA Syd