Arrangement

Grundlæggende projektstyring – København

En effektiv introduktion for den unge kandidat, der leder efter overblikket i projektledelse.

Onsdag d. 20. maj 2015

Kl. 17:30 - 21:30

Fra 175 kr.

 

Beskrivelse

Formål:
At give dig et grundlæggende indblik i faget projektledelse. Dette kan være et godt udgangspunkt for dine valg om videre kvalificering. På kurset introduceres du både til muligheder for certificering og videreuddannelse såvel som nogle grundlæggende projektledelsesværktøjer.

Målgruppe:
Kurset er henvendt til den unge kandidat, som lige er begyndt på eller er ved at begynde arbejdet med projekter. Du har brug for at forstå hovedtrækkene i projekters liv på din arbejdsplads, og du vil gerne øge kendskabet til projektlederens værktøjskasse.

Kursusindhold:
Grundlæggende Projektstyring introducerer til projektledelse som fag, herunder introducerer kort til hvordan PRINCE2® grundlæggende fungerer. Derudover introduceres deltageren til klassiske projektledelsesdiscipliner som risikostyring, interessentanalyse, estimering og organisering.

Dit udbytte af kursus:
Du får et overblik over de vigtigste temaer og processer i projekters liv i en organisation, og det kan du bruge som grundlag for at vælge, på hvilke områder, du vil dygtiggøre dig yderligere – eller om du måske vil gå direkte efter at blive PRINCE2-certificeret hos en akkrediteret træningsorganisation (bemærk, at denne introduktion til projektledelse ikke er en decideret PRINCE2-uddannelse).

Forplejning:
Der vil blive serveret isvand, frugt, sandwich, bl. vand, kaffe/te og kage 

Underviser:
Kenn Hansen er bl.a. PRINCE2 Approved Trainer. Han gennemgår hovedtrækkene i projektledelse og introducerer til projektledelse på baggrund af sin mangeårige erfaring som projektleder og underviser.

Har du spørgsmål (kontakt): 
Annette Terp Andersen, IDA
ata@ida.dk eller tlf. 33 18 47 65


PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.

 
 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Onsdag d. 20. maj 2015

Kl. 17:30 - 21:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

175 kr.

Ledig

175 kr.

Medlem

175 kr.

Tilmeldingsfrist

19. maj 2015 - kl. 23:59


Antal pladser

31


Ledige pladser

2


Arrangementsnr.

312779


Arrangør

IEF-Fonden