Arrangement

Hjernen – dit livslange byggeprojekt

Læge Stig Pramming vil i foredraget forklare biologien bag hjernen som et livslang byggeprojekt og komme med gode råd om aktiviteter, der i særlig grad styrker byggeriet.

Aarhus C

Torsdag d. 12. juni 2014

Kl. 18:00 - 21:00

Fra 100 kr.

 

Beskrivelse

Vores hjerne har en livskarriere som formes efter hvordan vi bruger hovedet – og resten af kroppen. Hele livet kan vi danne nye neuroner og bygge på de netværk som rummer vores viden og erfaring. Ny forskning viser at demens er på retur – også et udtryk for at uddannelse, kognitiv stimulation, livsstil og helbred har betydning for hvordan byggeprojektet forløber.
 

Stig Pramming er læge og har tidligere arbejdet i både det danske, svenske og norske hospitalssystem. Derefter vice-præsident i Novo Nordisk A/S. Derefter direktør for Oxford Health Alliance, en fond, som beskæftiger sig med oplysning og mulige løsninger på den største globale sundhedstrussel: den eksplosive stigning i forekomsten at kroniske sygdomme. Rådgiver for WHO, World Economic Forum og virksomheder med interesse i sundhed og forebyggelse.

Stig Pramming har desuden været Honorary Consultant i det britiske sundhedsvæsen, NHS, Fellow ved Harris Manchester College, Oxford, og professor i diabetes ved Oxford Universitet, Storbritannien."

 
Arrangementet afholdes i samarbejde med DJØF. Der vil blive serveret en sandwich samt øl/vand undervejs.
 

Praktisk Info

Hvor

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet

Dalgas Avenue 2

8000 Aarhus C

auditoriet AUD 239 v. hovedindgangen


Hvornår

Torsdag d. 12. juni 2014

Kl. 18:00 - 21:00


Pris

Studiemedlem

100 kr.

Ledig

200 kr.

Medlem

200 kr.

Seniormedlem

200 kr.

Tilmeldingsfrist

04. juni 2014 - kl. 02:00


Antal pladser

140


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

310207


Arrangør

KompetenceForum, IDA Østjylland