Arrangement

Human Bordfodbold Turnering

IDA inviterer til den fedeste turnering i Human Bordfodbold. Så få samlet dig et hold og vær med til at skyde påskeferien i gang!

Odense M

Fredag d. 11. april 2014

Kl. 14:15 - 18:00

Gratis

 

Beskrivelse

OBS: Læs nederst i beskrivelsen hvordan du melder dig og dit hold til turneringen!

 

Banen bliver sat op på plænen ved Det Tekniske Fakultet bag kantinen, hvor fredagsbaren, Reciprokken, vil stå klar med en bar ude ved banen. I tilfælde af regn vil arrangementer desværre blive aflyst, da det ikke er muligt at rykke banen indensørs. Selvom man ikke deltager i selve turneringen, er man også mere end velkommen til at komme og sætte gang i stemningen.

 

Human bordfodbold er en bordfodboldbane i kæmpe format. Her skal du ikke styre nogle spillere, men værre en af spillerne! En stor oppustelig bane opstilles, hvor du vil blive spændt fast til et reb. Der er på hvert hold én målmand, tre midtbanespillere og to forsvarere. Altså er der plads til 2 hold á 6 personer på banen af gangen.

 

Turneringen opstilles således, at der vil være 2 grupper med hver 4 hold. Her vil der blive spillet 6 gruppekampe, hvor de 2 bedste fra hver gruppe går videre til semifinalen. Herefter spilles finalekampen, hvor der selvfølgelig  vil være en præmie at kæmpe for.

 

Den første kamp skydes i gang kl. 14:30, hvor hver kamp varer 7 min. Der vi være 3 min til udskiftning til den næste kamp. Den sidste kamp skulle således være færdig kl. 17, hvor vinderne udkåres. Herefter er der mulighed for alle at prøve kræfter med et spil human bordfodbold indtil kl. 18.

 

Ved pointlighed afgøres det hvem der går videre ud fra følgende:

1. Indbyrdes kampe

2. Målforskel 

3. Antal mål scoret i gruppe

5. Straffekonkurrence 

 

 

Så hvis du vil blive Odenses nye mester i human bordfodbold skal du gøre følgende:

 

 • Saml dit hold. I skal være mellem 5-7 personer (da man gerne må skiftes mellem kampene til at være på banen, og gerne må spille en mand i undertal)
 • Én af jer melder holdet til arrangementet her på siden, hvor der noteres ved antal ledsagere, hvor mange spillere ud over dig selv, som er med på holdet.
 • Godkend tilmeldingen og I er nu klar på at dyste i turneringen.
 •  

  Vi ses til en hyggelig eftermiddag - forhåbentlig i det fri.

   

  Praktisk Info

  Hvor

  SDU-TEK

  Niels Bohrs Allé 1

  5230 Odense M

  På plænen bag kantinen


  Hvornår

  Fredag d. 11. april 2014

  Kl. 14:15 - 18:00


  Pris

  Studiemedlem

  0 kr.

  Tilmeldingsfrist

  10. april 2014 - kl. 02:00


  Antal pladser

  49


  Ledige pladser

  0


  Tilvalg

  Ledsagere

  0 kr.

  Arrangementsnr.

  309417


  Arrangør

  Kurser for studerende