Arrangement

Hvor klog kan man blive i Herning?

Herning

Torsdag d. 03. november 2011

Kl. 17:00 - 18:30

Gratis

 

Beskrivelse

Videnskabelig forskning er normalt ikke noget, der forbindes med Herning, hvor det oftere er praktiske løsninger på praktiske problemer, der kendetegner hverdagen.

Imidlertid er der over de sidste 4 - 5 år støt og roligt opbygget et miljø på AU-HIH, hvor efterhånden 18 forskningsansatte medarbejdere dagligt arbejder med den nyeste viden og udveksling af videnskabeligt-baserede tanker med de vide verden.

Forskermiljøet støtter op om AU-HIH's ingeniør og merkantile uddannelser. Mest interessant for ingeniører er nok overbygnings-uddannelsen som civilingeniør i teknologibaseret forretningsudvikling. Uddannelsen henvender sig til alle med en afsluttet diplom-, teknikum- eller bachelor-ingeniør uddannelse. Uddannelsen kan tages både på fuld tid og på deltid, men fælles for disse ordninger er, at man som studerende oftest arbejder på (mindst) halv tid i en virksomhed, hvor uddannelsen gennem projektarbejde tager afsæt i konkrete opgaver i virksomheden.

Dette arrangement vil præsentere forskellige dele af forskningsindsatsen på AU-HIH. Civilingeniøruddannelsen vil også blive præsenteret. Og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til begge dele.

Oplægsholder: Torben Tambo

Forplejning:
Der vil blive serveret sandwich og sodavand

Pris: Gratis deltagelse.

>>>VIGTIGT<<<
Begrænset antal pladser: Er du blevet tilmeldt arrangementet, men kan ikke deltage alligevel, er det vigtigt at du giver besked til mødetilmelding på tlf. 33 18 48 18. Så står arrangør ikke med bespisning til flere end der er tilmeldt. Samtidig kan den næste på ventelisten nå at blive tilmeldt.

 

Praktisk Info

Hvor

Aarhus University, AU Herning

Birk Centerpark 15

7400 Herning


Hvornår

Torsdag d. 03. november 2011

Kl. 17:00 - 18:30


Pris

Arbejdsledig, medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Arrangør

0 kr.

Tilmeldingsfrist

28. oktober 2011 - kl. 23:00


Antal pladser

40


Ledige pladser

34


Arrangementsnr.

124400


Arrangør

Herning Afdeling, IDA Vestjylland