Arrangement

Hvordan er det nu med kvinder, netværk og kvindenetværk?

Torsdag d. 01. marts 2012

Kl. 16:45 - 19:00

Fra 0 kr.

 

Beskrivelse

Aftenens program:
Vi starter kl 17:00 med et oplæg om netværksteori for kvinder af Christian Waldstrøm.

Hvordan er det nu med kvinder, netværk og kvindenetværk?
Netværk er efterhånden blevet svaret på alting, og vi møder begrebet i så mange sammenhænge, at vi har mistet overblikket over, hvad det egentlig er – og hvad det betyder for os. Kan man fx få for meget netværk? Hvad hvis ’netværk’ nogle gange er problemet og ikke løsningen? Og hvordan er det nu lige med kvinder og netværk? Netværker kvinder anderledes end mænd? Er kvindenetværk et modstykke til oldboys-netværk? På foredraget giver Christian Waldstrøm et overblik over, hvordan man bedst kan forstå ’netværk’ og de mange forskellige relationer, vi omgiver os med, vise konkrete eksempler på, hvordan danske virksomheder har arbejdet med netværk og præsentere nogle bud på, hvilke forskelle der er på mænd og kvinders netværk.
 
Christian Waldstrøm er cand. merc. og ph.d. og har siden 2000 beskæftiget sig indgående med netværk i mange afskygninger og er i dag en af de førende danske forskere inden for netværk og netværksanalyse. Han er lektor på Handelshøjskolen, Aarhus Universitet, hvor han i 2006 blev kåret som Årets Underviser.
I 2007 modtog Christian derudover Hede Nielsen Fondens Pris for sin forskning. Han er (med)forfatter til bøgerne 'Ledelse af Netværk' og 'Corporate Networking' og partner i Unilyze, som er Danmarks førende konsulentfirma inden for organisatoriske netværksanalyser og netværksrådgivning.

Kr. 250 pr. person (kun for IDA-medlemmer).

Efter arrangementet holder Kvindeudvalget i Østjysk Region årsmøde.
Alle skal være velkomne til at deltage.

I pausen vil Kvindeudvalget være vært ved et let måltid.

 

 

Praktisk Info

Hvor


Hvornår

Torsdag d. 01. marts 2012

Kl. 16:45 - 19:00


Pris

Arrangør

0 kr.

Arbejdsledig, medlem

250 kr.

Medlem

250 kr.

Seniormedlem

250 kr.

Studiemedlem

250 kr.

Tilmeldingsfrist

28. februar 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

12


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

124367


Arrangør

Kvindeudvalg, IDA Østjylland