Arrangement

Hvordan udvikler man en Iværksætterkultur i en eksisterende virksomhed?

Skal du lede en etableret start-up eller udvikle en iværksætterkultur i din eksisterende virksomhed?

København V

Tirsdag d. 28. august 2018

Kl. 17:00 - 20:00

Fra 75 kr.

 

Beskrivelse

Nye ideer opstår bedre i en kultur, der er åben for risiko og fejl. Millenials tiltrækkes af fleksibiliteten og passionen, der kendertegner iværksætterkulturen. Nystartede virksomheder ændrer markedsvilkårene på kort tid, og gør det sværere for de etablerede at følge med. Derfor er iværksætterkulturen på agendaen mange steder og mange tiltrækkes af energien, passionen og fleksibiliteten.

Når de to verdener mødes, den etablerede hierarkiske virksomhed med to til tre ledelseslag og veldokumenterede strategier og den nystartede virksomhed, der er drevet af enkeltpersoners passion og drømme så kan kulturforskellen godt skabe gnister, der kan antænde selv det vådeste Sankt Hans bål.

De væsentligste værktøjer til at undgå eller slukke gnisterne er en forståelse for konflikthåndtering, at lytte aktivt så du forstår kulturen og bevæggrundene bag samt at sætte konkrete strategier, der er baseret på adfærd.

Dette foredrag vil give dig et indblik i, hvad der kendetegner iværksætterkulturen. Hvor forskellene skaber gnister og hvad du kan gribe fat i, når de to verdener ikke fungerer sammen.

Om foredragsholderen

Sussi Abildgaard er salgs- og ledelsescoach og har netop stået i skillelinjen imellem den opkøbte start-up og den globale etablerede virksomhed. Her coachede hun ledelsen på begge sider i at forstå, rumme og samarbejde på tværs af kulturskel.

Sussi har selv en baggrund fra virksomheder som PwC, KPMG og Accenture. I dag har hun startet egen virksomhed hvor hun underviser, rådgiver og coacher i salg og ledelse. Du kan læse mere om Sussi på www.rapohr.dk

Spørgsmål kan henvendes til: david.ravn.ida@gmail.com

 

Praktisk Info

Hvor

IDA Mødecenter

Kalvebod Brygge 31 - 33

1780 København V

Lok. 101


Hvornår

Tirsdag d. 28. august 2018

Kl. 17:00 - 20:00


Pris

Medlem af arrangør

75 kr.

Ledig

75 kr.

Studiemedlem

75 kr.

Medlem

150 kr.

Tilmeldingsfrist

25. august 2018 - kl. 23:55


Antal pladser

20


Ledige pladser

12


Arrangementsnr.

325775


Arrangør

IDA Lederforum Hovedstaden


Medarrangører

IDA Young Professionals