Arrangement

IDA Akademi: Samarbejde og konflikthåndtering - Aarhus

Målgruppe: Dette kursus er kun åbent for frivillige i IDA.

Aarhus C

Mandag d. 10. november 2014

Kl. 16:30 - 20:00

Gratis

 

Beskrivelse

Samarbejde og Konflikthåndtering

– få styrket fundamentet for det gode samarbejde og bliv klædt på til at gå konstruktivt ind i konflikter og undgå faldgruberne.

Gode samarbejder skabes af de mennesker, der indgår i dem. Og i langt de fleste tilfælde er de uden problemer. Ind i mellem kan der dog være brug for at give dem et skub i den rigtige retning. Det får du viden og værktøjer til på kurset i samarbejde og konflikthåndtering.

Få blandt andet godt greb om, hvordan du medvirker til de gode samarbejder i gruppen om det fælles formål, hvad gruppedynamikker er og hvordan de udvikler sig, så det bliver alles fordel.
Denne del af foredraget vil især trække på erfaringer fra sammenhænge hvor det ulønnede samarbejde er drejningspunktet

Samtidig tages der på foredraget fat i konflikters positive potentiale. Når en konflikt lades i stikken, ender den fastlåst og destruktiv og begynder at sluge ressourcer. Sigtekornet er, hvad uenigheden er om, og ikke på, hvem der er uenige. På den måde skabes der plads til den enkelte, så han eller hun bidrager optimalt.

Foredraget i ’Samarbejde og konflikthåndtering’ giver dig som medlem af en bestyrelse, gruppe eller anden frivillig enhed af IDA det mentale overskud og de rette værktøjer til at gå ind samarbejdsrelationer og i konflikter. På den måde er du klædt på til at afsøge mulighederne for at komme ud med et positivt resultat. Et resultat du og dine IDA-kolleger – kan have gavn og nytte af.

Underviser er konsulent Julia B. Hunt fra Ingerfair. Hu har en baggrund som cand.mag i psykologi og kultur- og sprogmødestudier og er desuden uddannet coach. Hun er medforfatter på bogen "Sådan leder du frivillige i forskellige situationer", som vil danne grundlag for aftenens foredrag.

 

 

Praktisk Info

Hvor

Studenterhusfonden

Fredrik Nielsens Vej 4

8000 Aarhus C

228 Mødelokale 2.3


Hvornår

Mandag d. 10. november 2014

Kl. 16:30 - 20:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

07. november 2014 - kl. 23:59


Antal pladser

25


Ledige pladser

10


Arrangementsnr.

311894


Arrangør

IDA