Arrangement

IDA på KU: Fra bønne til chokolade

Frederiksberg

Torsdag d. 09. februar 2012

Kl. 17:15 - 19:00

Gratis

 

Beskrivelse

Fra bønne til chokolade

 
OBS: Arrangementet er KUN for studiemedlemmer på Københavns Universitet.

Oplev en aften i chokoladens univers set i et naturvidenskabeligt perspektiv. Dennis Sandris Nielsen (Institut for Fødevarevidenskab / Fødevaremikrobiologi, KU-SCIENCE) fortæller om chokolade med en efterfølgende smagning.

 

Aftenens emner:

Primary proccessing af kakao: Høst, fermentering, tørring og deres indflydelse på kvalitet og smag

Fra bønne til chokolade: smag alle trinene fra tørret bønne over ristede nibs og valsemasse til færdig chokolade.

 

Der vil blive serveret lidt mad i løbet af aftenen i form af sandwiches. Arrangementet er gratis for studiemedlemmer.

 

Praktisk Info

Hvor

KU Science

Bülowsvej 17

1870 Frederiksberg


Hvornår

Torsdag d. 09. februar 2012

Kl. 17:15 - 19:00


Pris

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

09. februar 2012 - kl. 00:00


Antal pladser

35


Ledige pladser

0


Arrangementsnr.

125371


Arrangør

Kurser for studerende