Arrangement

IDA Randers bio: AQUAMAN (Level 7 / 2D)

Tag med IDA Randers til biografaften på den nye action/adventure film: AQUAMAN i Randers biograf. Filmen vises i 2D i "Level 7 lyd" i biografens bedste sal på supergode pladser.

Randers C

Mandag d. 17. december 2018

Kl. 21:00 - 23:55

Fra 50 kr.

 

Beskrivelse

Kom med IDA Randers ind og se den nye action/adventure film "AQUAMAN" i Randers biograf.

Lidt om filmen:

Superheltefilmen 'Aquaman' er baseret på DC Comics' superhelt af samme navn, som vi også stiftede bekendtskab med i Justice League.

Filmen fortæller oprindelseshistorien om halv-menneskelige, halv-atlantiske Arthur Curry og tager med ham på hans livs rejse. En rejse som ikke kun vil tvinge ham til at acceptere, hvem han virkelig er, men også opdage at han er værdig til at være, hvem han blev født til at være ... en konge.

Jason Momoa (kendt fra bl.a. 'Game of Thrones') spiller hav-superhelten, og filmen skal instrueres af James Wan, som tidligere har stået bag Fast & Furious 7.

Se evt. mere om filmen her: https://www.imdb.com/title/tt1477834/

Praktisk:

  • Filmen vises biografens bedste sal: Sal 1. Den vises i 2D og i det såkaldte Level 7*** (hvor der altså skrues ekstra op for lyden).
  • IDA Randers har pt. købt 9 billetter til forestillingen i salens bedste pladser, som afsættes først-til-mølle. Sælges alle billetter, forsøges at indkøbe flere, såfremt der forsat er gode ledige pladser, så skriv dig endelig på ventelisten, så vi kan se du er interesseret.
  • Filmen starter kl. 21.15, men vi mødes kl. 21.00 i forhallen, hvor billetter udleveres. Billetter udleveres ikke af personalet ved billetsalg, men i stedet mig som IDA arrangør. Jeg vil stå ved én af bordene lige ved toiletterne ligeved billetsalget.
  • Der kan være kø i "slik kiosken", så ha' gerne købt evt. biograf-guf & sodavand inden vi ses kl. 21.00. Brug evt. tiden herefter til et netværke med andre IDA medlemmer :)
  • Hver IDA deltager kan tilmelde op til 3 ekstra ledsagere.

***) Level 7
Til en Level 7-visning blænder vi op for filmen i en noget højere volumen end vi normalt viser film ved. Lydniveau Level 7 betyder, at du på egen krop kan opleve, hvad biografens 7,1 Q-Sys lydsystem kan, når vi - kombineret med state-of-the-art billedudstyr - viser filmen i Level 7.

IDA Randers:
Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

 

Praktisk Info

Hvor

Nordisk Film Biograf (Randers)

Thors Bakke 2

8900 Randers C

Vi mødes inde i forhallen


Hvornår

Mandag d. 17. december 2018

Kl. 21:00 - 23:55


Pris

Ledig

50 kr.

Medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Tilmeldingsfrist

13. december 2018 - kl. 23:50


Antal pladser

11


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

50 kr.

Arrangementsnr.

329881


Arrangør

Randers Afdeling, IDA Østjylland