Arrangement

IDA Randers bio: CREED 2 (Level 7 / 2D)

Tag med IDA Randers til biografaften på den nye action/drama film: CREED 2 i Randers biograf. Filmen vises i 2D i "Level 7 lyd" i biografens bedste sal på supergode pladser.

Randers C

Torsdag d. 27. december 2018

Kl. 21:00 - 23:55

Fra 50 kr.

 

Beskrivelse

Kom med IDA Randers ind og se den nye action/adventure film "CREED 2" i Randers biograf.

Lidt om filmen:

Filmen 'Creed 2' er en opfølger til den syvende film, Creed, i Rocky-serien med Michael B. Jordan som den unge bokser Adonis Creed, der bliver trænet af den legendariske Rocky Balboa.

I det nye kapitel skal Adonis møde Viktor Drago, søn af Ivan Drago, der slog Creeds far, Apollo, ihjel i ringen. Rocky Balboa er selvfølgelig med på sidelinjen, når fortidens traumer skal håndteres i ringen, og selveste Dolph Lundgren vender også tilbage.

Action-dramaet er i princippet den ottende film i Rocky-serien, der startede i 1976 med Oscar-vinderen Rocky.

Se evt. mere om filmen her: https://www.imdb.com/title/tt6343314/

Praktisk:

  • Filmen vises biografens bedste sal: Sal 1. Den vises i 2D og i det såkaldte Level 7*** (hvor der altså skrues ekstra op for lyden).
  • IDA Randers har pt. købt 9 billetter til forestillingen i salens bedste pladser, som afsættes først-til-mølle. Sælges alle billetter, forsøges at indkøbe flere, såfremt der forsat er gode ledige pladser, så skriv dig endelig på ventelisten, så vi kan se du er interesseret.
  • Filmen starter kl. 21.15, men vi mødes kl. 21.00 i forhallen, hvor billetter udleveres. Billetter udleveres ikke af personalet ved billetsalg, men i stedet mig som IDA arrangør. Jeg vil stå ved én af bordene lige ved toiletterne ligeved billetsalget.
  • Der kan være kø i "slik kiosken", så ha' gerne købt evt. biograf-guf & sodavand inden vi ses kl. 21.00. Brug evt. tiden herefter til et netværke med andre IDA medlemmer :)
  • Hver IDA deltager kan tilmelde op til 3 ekstra ledsagere.

***) Level 7
Til en Level 7-visning blænder vi op for filmen i en noget højere volumen end vi normalt viser film ved. Lydniveau Level 7 betyder, at du på egen krop kan opleve, hvad biografens 7,1 Q-Sys lydsystem kan, når vi - kombineret med state-of-the-art billedudstyr - viser filmen i Level 7.

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

 

Praktisk Info

Hvor

Nordisk Film Biograf (Randers)

Thors Bakke 2

8900 Randers C

Vi mødes inde i forhallen


Hvornår

Torsdag d. 27. december 2018

Kl. 21:00 - 23:55


Pris

Ledig

50 kr.

Medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Tilmeldingsfrist

20. december 2018 - kl. 23:50


Antal pladser

9


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

50 kr.

Arrangementsnr.

329883


Arrangør

Randers Afdeling, IDA Østjylland