Arrangement

IDA Randers: Bob Dylan @ Randers festuge

Oplev et stærkt og bevægende bud på, hvem Bob Dylan er, og hvad hans univers (også) rummer i en 2½ times koncert og fortælling om geniet, der har skrevet over 800 sange, hvor teksternes sidste år, som nævnt, gav ham Nobels litteraturpris.

Domen ved Justesens Plæne, Randers C

Onsdag d. 15. august 2018

Kl. 19:30 - 23:00

Fra 85 kr.

 

Beskrivelse

Deltag med IDA Randers til et foredrag og koncert under titlen: "EN AFTEN OM BOB DYLAN" i Domen i Randers festuge, hvor vi har reserveret et bord til 20 personer.

 

Info om arrangementet:

Selvom Bob Dylan skyr offentligheden og endda udeblev, da han skulle have overrakt sin Nobelpris i litteratur i Stockholm, bliver billetterne til hans koncerter stadig revet væk på sekunder. Men nu er chancen i Randers Ugen for at komme mere ind under huden på tidernes måske største protestsanger. Band Dylan kommer nemlig med et kvalificeret, rutineret, oplagt og svingende bud på, hvad Bob Dylan også rummer.

Band Dylan er jo ikke Bob Dylan, og deres fortælling om His Bobness er langt fra hele historien – men hvad så? Selv Bob Dylan er dårligt nok Bob Dylan, han er en gåde.
Oplev et stærkt og bevægende bud på, hvem han måske er, og hvad hans univers (også) rummer i en 2½ times koncert og fortælling om geniet, der har skrevet over 800 sange, hvor teksternes sidste år, som nævnt, gav ham Nobels litteraturpris.

Historien fortælles af forfatter og TV journalist Thomas Ubbesen. Som har fulgt Bob Dylan siden han var dreng, hvilket har givet ham et suverænt overblik over hele hans produktion. Hans analyse er skarp og han lægger ikke fingre imellem. Som journalist er han bl.a. kendt for sine rystende reportager fra Haiti, Mali og terror begivenheder. Senest har han skrevet flere bøger om flygtningekrisen.
Bob Dylan er et fænomen – der indtog stjernehimlen i musikindustrien, da vinylen for alvor blev kylet over disken i 60’erne. Hvem havde forestillet det, første gang hans nasale, spæde stemme, vrængede ud i alverdens stuer. Var det tidspunktet? Nej, for man blev ved med at lytte til ham også mange år efter. Var det stemmen? Nej, for der var bestemt andre, der sang noget bedre end ham.
Det var sangene! Han kunne producere sange der ramte en åre, man nærmest kunne beskrive som guldåren i al sangskrivning.

Bandet spiller nogle af hans bedste og vigtigste sange og Thomas Ubbesen udbygger beskrivelse af sangene og historiefortællingen. Dylans utrolige historie foldes ud og der trækkes passager frem i teksterne, som viser hvorfor han rager så langt op i det globale, kulturelle landskab.
Band Dylan består af garvede og kompetente musikere. Forsanger og guitarist er Michael Christophersen, der også er journalist fra DR og som har fået ideen til showet sammen med bassisten Bjarne Hansen. Keyboard spiller er Stefan Borum og Keld Holse styrer trommerne. Band Dylan er en flok dedikerede Bob Dylan fans, der har spillet og sunget han sange, fulgt hans karriere gennem tiden, de er både fortolkere og historiefortællere.
Hvad er bedre end en god historie og fantastiske sange ?

 

Praktisk:

  • Vi mødes kl. 19.30 ved indgangen til Domen, hvor billetter udleveres.
  • IDA Randers har reserveret 20 billetter og et godt bord til 20personer.
  • Alle drikkevarer mv. under eventet er for egen regning.
  • Koncerten starter kl. 20.00
  • Hvert IDA medlem må medbringe op til 3 ledsagere
  • Evt. yderligere info om eventet: https://randersugen.dk/events/2378

 

 

Praktisk Info

Hvor

Domen ved Justesens Plæne

Justesens Plæne (Torvebryggen)

8900 Randers C

Vi mødes ved indgangen til Domen


Hvornår

Onsdag d. 15. august 2018

Kl. 19:30 - 23:00


Pris

Ledig

85 kr.

Medlem

85 kr.

Seniormedlem

85 kr.

Studiemedlem

85 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 12. august 2018

Kl. 23:50


Antal pladser

20


Ledige pladser

0


Tilvalg

Ledsager

85 kr.

Arrangementsnr.

327603